τοπικά

Όπως είναι γνωστό έχει ληφθεί απόφαση ο Στρατός να συνδράμει με απαιτούμενο μηχανολογικό εξοπλισμό και προσωπικό στην γρήγορη αποκατάσταση της πληγείσας περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας. Σε […]. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Οδηγηθήκαμε τελικά, μέσα σε μία 30ετία, στην παραμέληση της Ελληνικής Γεωργίας – Αναγκαία η ίδρυση Αγροτοβιομηχανιών για υπεραξία στα παραγόμενα Αγροτοδιατροφικά προϊόντα  Δεν υπάρχει κάποιος που να μη αναγνωρίζει, ότι με την αποβιομηχάνιση της χώρας και την αποεπενδυτική πολιτική που εφαρμόζεται, συνειδητώς πλέον, από την παρούσα κυβέρνηση, η πρωτογενής παραγωγή απομένει η μόνη λύση για .. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Αναδόχους για έργα αποκατάστασης ζημιών και συντήρησης του οδικού δικτύου ε (όλο το άρθρο)

τοπικά

Οι Αγροτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις ,υπό τον συντονιστικό ρόλο της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πυρηνοκάρπων (υπό σύσταση ) , αναλαμβάνουν την συγκέντρωση των απαιτούμενων στοιχείων που αφορούν τις ζημίες που υπέστησαν οι παραγωγοί Νεκταρινιών , Ροδακίνων συμπυρήνων και επιτραπεζίων , από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου . . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο ισραηλινός στρατός έπληξε τη νύκτα της Τρίτης προς Τετάρτη μια θέση του παλαιστινιακού κινήματος Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, έπειτα από την (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο ισραηλινός στρατός έπληξε τη νύκτα της Τρίτης προς Τετάρτη μια θέση του παλαιστινιακού κινήματος Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, έπειτα από την εκτόξευση ενός βλήματος από τον παλαιστινιακό θύλακα (όλο το άρθρο)

τοπικά

Δεν συμμορφώνονται με τίποτα πολλοί οδηγοί και διέρχονται από το δρόμο στη Κλεισούρα, προκειμένου να πάνε Αγρίνιο, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, έχει υποστεί σοβαρή ζημιά λόγω της τελευταίας κακοκαιρίας και είναι επικίνδυνος. Στο Χαλίκι υπάρχει περιπολικό της τροχαίας και αστυνομικοί, που λείπουν από την πόλη του Μεσολογγίου, προκειμένου να απαγορεύουν την είσοδο στο δρόμο ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Πρόστιμα στο (όλο το άρθρο)

τοπικά

Στο πλαίσιο της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης προς τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν στον Δήμο Αγρινίου από την πρόσφατη θεομηνία, το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, έδειξε άμεσα τα αντανακλαστικά του. Μετά τις επιτόπιες επισκέψεις που πραγματοποίησαν μέλη του σε κατεστραμμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις του Ζευγαρακίου, των Κλεισορρευμάτων, της Τραγάνας Παραβόλας, όπως επίσης και άλλων περ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος