τοπικά

Την αναδιάρθρωση των κλιμακίων κυβικών εκατοστών των τελών κυκλοφορίας εξετάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, με στόχο να περιορισθούν οι επιβαρύνσεις για τους κατόχους παλαιών […] (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

MEDIA  Από την «Ελευθερία του Τύπου», που κυκλοφόρησε στις 19 Μαρτίου του προηγούμενου έτους, θα μείνει μόνο η ηλεκτρονική έκδοση και σήμερα κυκλοφορεί για τελευταία φορά το κυριακάτικο φύλλο. Το τέλος για την εφημερίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν προδιαγεγραμμένο, ειδικά μετά την απόκτηση του ΔΟΛ, ξεκινώντας από το ημερήσιο φύλλο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η χωρητικότητα των φυλακών στη Γαλλία θα αυξηθεί κατά περίπου 1.500 θέσεις ως μέρος του Εθνικού Σχεδίου Αντιμετώπισης της Ριζοσπαστικοποίησης,. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Κανονικά ωστόσο διεξάγεται απ' το πρωί η κυκλοφορία απ' τον Τυμφρηστό και πάνω - Σε επιφυλακή για τον Σπερχειό (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«ΦΟΥΣΚΩΣΕ» ΤΟ ΠΟΤΑΜΙΧιόνι έπεσε αργά το βράδυ του Σαββάτου σε χωριά της δυτικής Φθιώτιδας και την Ευρυτανία, αλλά η κυκλοφορία γίνεται κανονικά, καθώς καθαρίστηκαν οι δρόμοι. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος