τοπικά

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την […]. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Οι δικηγόροι διαμαρτύρονται για το άρθρο 340 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας (ΚΠΔ) που επιτρέπει κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις τη διεξαγωγή δικών, χωρίς την παρουσία δικηγόρου (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Nέο μέτωπο άνοιξε στη Δικαιοσύνη, αυτή τη φορά μεταξύ δικηγόρων και της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, με αιχμή του δόρατος την πρόσφατη (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Μιχάλης Σεϊτης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη συμμετοχή του στο «DWTS 6» και την τελευταία χορογραφία που συγκίνηκε την (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥΟι δικηγόροι της Αθήνας θα κάνουν δίωρη στάση εργασίας την Τετάρτη, από τις 9 έως τις 11 το πρωί, από τις ποινικές δίκες των Εφετείων Κακουργημάτων, Μικτών Ορκωτών Δικαστηρίων και Μικτών Ορκωτών Εφετείων.   Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Την κήρυξη συμβολής δίωρης αποχής των μελών του από τα καθήκοντά τους στις ποινικές δίκες των Εφετείων Κακουργημάτων, Μικτών Ορκωτών Δικαστηρίων και Μικτών Ορκωτών Εφετείων, από τις 9 έως τις 11 το πρωί αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας που συγκλήθηκε εκτάκτως σήμερα. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος