τοπικά

Ο έμπειρος στόπερ του Παναιτωλικού αποκόμισε ένα μικρο πρόβλημα στα δάχτυλα του χεριού του κατά τη διάρκεια διεκδίκησης της μπάλας στα τελευταία λεπτά του παιγνιδιού […] (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

«Απευθύνουμε έκκληση στις ελληνικές Αρχές να καταδικάσουν το γεγονός και να εγγυηθούν την ασφάλεια των ανθρώπων μας» (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Την καταδίκη της για την επίθεση του «Ρουβίκωνα» το πρωί της Κυριακής στα γραφεία της, στη Μεταμόρφωση, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Novartis Hellas. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την ανησυχία της για την ασφάλεια των εργαζομένων της, εξέδωσε η εταιρεία Novartis, μετά την επίθεση εναντίον (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Απευθύνουμε έκκληση στις αρχές να εγγυηθούν την ασφάλεια των εργαζομένων μας»ΕΛΛAΔΑ  Ανακοίνωση για την επίθεση που πραγματοποίησαν, νωρίς το πρωί της Κυριακής, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» εξέδωσε η Novartis. Η φαρμακευτική εταιρεία εκφράζει την ανησυχία της και κάνει έκκληση στις αρχές να εγγυηθούν την ασφάλεια των εργαζομένων της. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑ  Νεκρός εντοπίστηκε, το απόγευμα του Σαββάτου, 64χρονος οδοντίατρος στο διαμέρισμά του στην οδό Ψαρών στην Καλαμάτα. Τον 64χρονο, που ήταν οδοντίατρος στο Κέντρο Υγείας της Μεσσήνης, αναζητούσαν από χθες οι δικοί του, που ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ιδιαίτερα ανήσυχοι μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της εταιρείας στην Μεταμόρφωση, δηλώνει η διοίκηση της Novartis. Καταδικάζοντας απερίφραστα κάθε μορφή βίας, εκφοβισμού ή καταστροφικής πράξης, απευθύνει έκκληση «στις ελληνικές Αρχές να καταδικάσουν το γεγονός και να εγγυηθούν την ασφάλεια των ανθρώπων μας, η προστασία των οποίων είναι προτεραιότητά μας». (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος