τοπικά

Οι τρεις εβδομάδες των Αποκριών ονομάζονται κατά χρονική σειρά Προφωνή, Κρεατινή και της Τυροφάγου. Στο μέσο της Κρεατινής εβδομάδας βρίσκεται η Τσικνοπέμπτη, κατά την οποίαπαραδοσιακά […]. (όλο το άρθρο)


Στα κείμενα της Νεοελληνικής λογοτεχνίας της Β' Γυμνασίου περιλαμβάνεται αυτό το έξοχο επίγραμμα του Δ. Σολωμού. (όλο το άρθρο)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης το Λαογραφικό – Ιστορικό – Μουσείο Αιτωλοακαρνανίας, ο Παναιτωλοακαρνανικός Σύλλογος Γυναικών και ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Αιτωλ/νίας» προσκαλούν σήμερα, Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και από ώρα 8:00 μ.μ. (όλο το άρθρο)

Ιατροδικαστής εξετάζει τις συνθήκες θανάτου, μετά από το τραγικό τέλος της Ναυπάκτιας Ασπασίας Δεδότση που πέθανε στο σπίτι της στο βόρειο τμήμα της Μελβούρνης (όλο το άρθρο)

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει εορτασμού της 25ης Μαρτίου, εντατικοποιεί τις δράσεις της, με την εφαρμογή αυξημένων μέτρων Τροχαίας, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος