τοπικά

Ανακοίνωση ΕΣΗΕΠΗΝ: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων  καταγγέλλει την ξαφνική απόλυση της δημοσιογράφου Στέλλας Μαθιουδάκη, και του εικονολήπτη Σταύρου Αλεξανδράκη, που εργάζονταν στο Γραφείο Ρεθύμνου της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης επί δεκατέσσερα χρόνια. Η απόφαση αυτή που ακολουθεί τις απολύσεις της δημοσιογράφου Ελένης Γκοντέ και του εικο (όλο το άρθρο)


Οριζόντια νομοθετική προστασία της πρώτης κατοικίας ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, μιλώντας στη συζήτηση του προϋπολογισμού. «Η κυβέρνηση πρέπει να μελετήσει σοβαρά το θέμα της οριζόντιας νομοθετικής προστασίας της πρώτης κατοικίας, με βάση την αντικειμενική αξία και να μην αρκεστεί στη συμφωνία κυρίων με τις τράπεζες» είπε ο Νίκος Φίλης και πρόσθεσε, ότι «η σημερινή συνάντηση του (όλο το άρθρο)

Η επίσκεψη του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ στα μέσα Οκτωβρίου φαίνεται ότι ήταν καταληκτική ως προς τα σχέδια της αμερικανικής κυβέρνησης σχετικά με την Κρήτη. (όλο το άρθρο)

Νέο τρόπο επικοινωνίας υιοθετεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου με βίντεο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook και τον εγκαινιάζει με μια σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» αφού ενημερώνει ότι «έτσι θα μιλάμε από δω και πέρα», «στολίζει» τον Αλέξη Τσίπρα και καλεί το κοινό να καταθέσει τη δική του άποψη. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος