τοπικά

Ελλάδα, Αίγυπτος και Μαγιόρκα ήταν οι ξεκάθαροι νικητές της γερμανικής αγοράς ταξιδίων  τον περασμένο μήνα, σε αντίθεση με τις μειώσεις που παροουσίασαν στις  κρατήσεις Τουρκία και Κανάρια Νησιά. Όπως δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα του Traveltainment, οι κρατήσεις των Γερμανών για διακοπές στη Χουργκάντα και τη Μάρσα Αλάμ συνέχισαν να αυξάνονται και τον Οκτώβριο. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Στην Κρήτη θα διεξαχθεί η επόμενη τριμερής μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου, όπως ανακοίνωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (όλο το άρθρο)

τοπικά

156.103 πολίτες προσήλθαν στα 827 εκλογικά τμήματα που στήθηκαν για τον δεύτερο γύρο των εκλογών της Κεντροαριστεράς. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Προβλήματα με την αιθαλομίχλη στην περιοχή της Λάρισας, εντοπίζει αυτή την εποχή ο Σταθμός Μέτρησης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης της περιοχής (όλο το άρθρο)

τοπικά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (24 Νοεμβρίου 2017) στα Χανιά ημερίδα με θέμα ‘’Πιλοτικό πρόγραμμα μαθητείας Περιφέρειας Κρήτης’’ στην οποία παρευρέθησαν εκ μέρους του Δήμου Κισσάμουο δήμαρχος κ.Σταθάκης Θεόδωρος, ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος σε θέματα παιδείας κ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σε υψηλά επίπεδα κυμαίνεται η αιθαλομίχλη τις βραδινές ώρες στην πόλη της Λάρισας. Οι συγκεντρώσεις μικροσωματιδίων και άλλων αέριων τοξικών ρύπων στην ατμόσφαιρα είναι αυξημένες προκαλώντας ανησυχία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Αυξημένη χρηματοδότηση για επενδύσεις στην ελληνική τουριστική βιομηχανία τη νέα χρονιά προανήγγειλε από το βήμα του ελληνο-γαλλικού φόρουμ ο επικεφαλής (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑ  Προβλήματα με την αιθαλομίχλη στην περιοχή της Λάρισας, εντοπίζει αυτή την εποχή ο Σταθμός Μέτρησης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης της περιοχής, ο που καταγράφει αυξημένες συγκεντρώσεις σωματιδίων στην ατμόσφαιρα.   Σύμφωνα με ενημέρωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, οι αυξημένες συγκεντρώσεις σωματιδίων παρουσιάζονται, κυρίως, τις βραδινές ώρες (από 20:00 έως 04:00), ιδιαίτερα όταν επικρατούν συνθήκε (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος