υγεία

Αποτελεσματικό και ασφαλές φαίνεται να είναι το πρώτο φάρμακο κατά της αιτίας -και όχι μόνο των συμπτωμάτων- της νόσου του Χάντιγκτον, όπως έδειξαν οι δοκιμές σε ποντίκια και μαϊμούδες (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

υγεία

Η εταιρεία ενημερώνει για την κατάσταση σχετικά με την διάθεση των φαρμάκων και των εμβολίων της στην Ελληνική αγορά (όλο το άρθρο)

υγεία

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑΗ σωματική άσκηση μεγάλης έντασης, που γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα, μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση των συμπτωμάτων της νόσου Πάρκινσον, δείχνει μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Κατηγορία: Υγεία. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Τα παιδιά που γεννήθηκαν από γυναίκες με τη νόσο είχαν σχεδόν τριπλάσιες πιθανότητες να εμφανίσουν και αυτά ρευματοειδή αρθρίτιδα, ανακάλυψε η έρευνα (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Μέχρι το 2030, το κόστος αναμένεται να υπερδιπλασιαστεί στα 2 τρισ. δολάρια, ενώ ξεκίνησε Παγκόσμιο Παρατηρητήριο για την νόσο  . (όλο το άρθρο)

υγεία

Μετά από σχετική ανακοίνωση των Γαλλικών Αρχών για περιστατικά σαλμονέλλωσης από το στέλεχος Salmonella agona που συνδέονται με τα αντίστοιχα προϊόντα που είχαν παραχθεί στο εργοστάσιο της εταιρείας LACTALIS στη Γαλλία, o Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) ανακαλεί προσωρινά παρτίδες βρεφικών γαλάτων (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος