υγεία

ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΥΠΝΟΣΠου οφείλονται αυτά τα ακαθόριστα «τινάγματα» και γιατί, μερικοί, τα νιώθουν πιο συχνά από άλλους;  Κατηγορία: Υγεία (όλο το άρθρο)


ΕΥΚΟΛΑ ΤΡΙΚΠολλές φορές που χτυπάμε ή γρατζουνιζόμαστε, το δέρμα μας μαυρίζει ή παίρνει ένα μωβ χρώμα.  Κατηγορία: Υγεία. (όλο το άρθρο)

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑΤο ότι η άνευ μέτρου κατανάλωση ζάχαρης κάνει κακό στην υγεία, είναι γνωστό. Μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ στη Γερμανία προσπαθούν να μειώσουν την ποσότητα ζάχαρης στα προϊόντα που παράγουν οι ίδιες οι αλυσίδες. (όλο το άρθρο)

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΡΑΣΗΣΕχετε την περιέργεια πώς σας βλέπει το νεογέννητο μωρό σας; Πάντως σας βλέπει εντελώς διαφορετικά απ΄αυτό που νομίζετε. Κατηγορία: Υγεία. (όλο το άρθρο)

ΒΑΛΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΑργά ή γρήγορα όλοι αρχίζουμε να είμαστε θύματα του χρόνου. Μεγαλώνουμε και γερνάμε. (όλο το άρθρο)

#SUMMERLOADINGΗ αλήθεια είναι σκληρή και την ξέρουμε. Η απώλεια βάρους δεν είναι εύκολη υπόθεση. (όλο το άρθρο)

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕΈχετε ακούσει για άτομα που κόβουν τη ζάχαρη για να κάνουν το δέρμα τους καλύτερο. Και ίσως να έχετε ακούσει ακόμη και τον όρο «gluten face», που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το πρησμένο ή κόκκινο δέρμα. (όλο το άρθρο)

Η εμφάνιση της περιόδου, παρόλο που αποτελεί μια φυσιολογική διαδικασία, δεν είναι κάτι εύκολο για ένα κορίτσι, καθώς επηρεάζεται από την αλλαγή αυτή τόσο σε σωματικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό. Κατηγορία: Υγεία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος