υγεία

Βρίσκεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο με έμπειρους και καταξιωμένους ιατρούς στο είδος τους και τελευταίου τύπου μηχανήματα (όλο το άρθρο)


Το κονδύλι που συζητείται είναι της τάξεως των 40 εκατ. ευρώ, το οποίο όπως ακούγεται δεν θα δοθεί εξ ολοκλήρου και για την αύξηση του προϋπολογισμού στους νεφροπαθείς αλλά και σε άλλους παρόχους υγείας με «κουτσουρεμένους προϋπολογισμούς». (όλο το άρθρο)

Σε αρκετά νησιά η κατάσταση είναι οριακή και η κάλυψη γίνεται χάρη στις προσπάθειες του προσωπικού (όλο το άρθρο)

Δυστυχώς το εμβόλιο για την Μηνιγγίτιδα Β βρίσκεται εκτός του νέου Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμού, αναφέρει ο ΙΣΑ (όλο το άρθρο)

Τα πτωτικά ποσοστά θνησιμότητας από τον καρκίνο μαστού ήταν η κύρια αιτία της αυξημένης μακροζωίας στις γυναίκες σε πολύ ανεπτυγμένες χώρες (όλο το άρθρο)

Η εταιρεία χαιρετίζει την την επίτευξη συμφωνίας με τον ΕΟΠΥΥ, αναφορικά με τα φάρμακα για την αντιμετώπιση της χρόνιας ιογενούς Ηπατίτιδας C (όλο το άρθρο)

Ελαφρώς χαμηλότερο κίνδυνο να υποστούν καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο δεκαετίες αργότερα, έχουν γυναίκες που θηλάζουν, σύμφωνα με νέα έρευνα (όλο το άρθρο)

Εφικτή η εξάλειψη των διαφόρων μορφών καρκίνων που προκαλεί ο ιός με τη χρήση των εμβολίων νέας γενεάς (όλο το άρθρο)

Ο μεγάλος χαμένος από την εφαρμογή του μέτρου της φορολόγησης των εταιρικών αυτοκινήτων θα είναι το κράτος που θα δει τα έσοδά του να πέφτουν κατακόρυφα! (όλο το άρθρο)

Παρά την πεποίθηση πολλών, η πρωκτική επαφή δεν είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη πρωκτικών κονδυλωμάτων (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος