ψυχαγωγία

Η πρώτη σκέψη που μας έρχεται όταν βλέπουμε διασημότητες δίπλα στα παιδιά τους είναι ότι ο Θεός δεν ήθελε να σπάσει το καλούπι! Η κληρονομικότητα είναι ένα δυνατό χαρτί, και τα παρακάτω παραδείγματα το αποδεικνύουν περίτρανα! Ρίξτε τους μια ματιά! Η Βανέσα Παραντί και η Λίλυ Ρόουζ Μέλανι Ντεπ Η Κιμ Μπάσιντζερ και η Άιλαντ […] Το άρθρο 19 Διάσημοι Γονείς με τα Ολόιδια Παιδιά τους! αναρτήθηκε (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

γυναίκα

Στο πλαίσιο των κατευθυντήριων οδηγιών Παιδιατρικής που εξέδωσε πρόσφατα το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, γίνεται μεταξύ άλλων εκτενής αναφορά σε ζητήματα ψυχολογίας και δη στις αρμονικές σχέσεις της οικογένειας. Ο σωστός παιδίατρος, όπως τουλάχιστον συμπεραίνει κανείς από τις παραπάνω οδηγίες, δεν είναι μόνο ο άνθρωπος που ελέγχει την υγεία των παιδιών μας και αναλαμβάνει να τους κάνει [. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Διάσημοι και μέλη της βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν τη Δευτέρα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για την «έκθεση μόδας», που διοργάνωσαν από κοινού η Kate Middleton (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Πωλητήριο στην αλυσίδα stake house “Βarbecoa” βάζει ο διάσημος Βρετανός σεφ Τζέιμι Όλιβερ, καθώς κλυδωνίζεται η αυτοκρατορία του στο χώρο της εστίασης. . (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Λουκέτο βάζουν το ένα μετά το άλλο τα εστιατόρια του διάσημου Βρετανού σεφ, Jamie Oliver, με πιο πρόσφατα δύο από τα πιο σημαντικά εστιατόρια του στο Λονδίνο.. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Οι διάσημες ελληνίδες που έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις είναι κυριολεκτικά αμέτρητες. Εκτός από τα ανώδυνα και λιγότερο επεμβατικά fillers και μπότοξ, η The post Πριν & Μετά: Πασίγνωστη Ελληνίδα έκανε πλαστική στήθους appeared first on InStyle. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος