ψυχαγωγία

Οι «Τhe Vaudeville Project» είναι ένα σχήμα ταλαντούχων καλλιτεχνών που στις παραστάσεις τους συνδυάζουν μουσική, χορό, θέατρο. Εμπνέονται από τα θρυλικά κινήματα . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Η ίδια λέει ότι η Αμαξοστοιχία - Θέατρο Το Τρένο στο Ρουφ συνεχίζει να κυλάει στις ράγες μέχρι σήμερα «κυρίως από αποτυχίες, αναποδιές αλλά και (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Η 20η Μαρτίου από το 1965 είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου για τα Παιδιά και τους Νέους , με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Assitej (International Association of Theatre for Children and Young People). Σκοπός της θέσπίσης αυτής της μέρας είναι να τιμηθούν οι καλλιτέχνες και οι φορείς που μοχθούν σ’ όλο τον κόσμο για την [. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Anodos Live Stage, με την «Οντισιόν», όπως ονομάζεται η ξεχωριστή παράστασή της που αγαπήθηκε πάρα πολύ από τη πρώτη κιόλας μέρα και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια! Ένα πλήρες μουσικό πρόγραμμα γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις. Η Ελεωνόρα υποδύεται το ρόλο της «διαγωνιζόμενης» η οποία περνάει με επιτυχία τα «τεστ» […] The post Η Ελεωνόρα Ζουγανέλ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος