ψυχαγωγία

Το Nomads θα λέγαμε πως κοντεύει να καταλήξει σε νοσοκομείο με όσα συμβαίνουν στους συμμετέχοντες. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ψυχαγωγία

Λίγο πριν φύγει από το Παλαουάν το μοντέλο και παρουσιαστής είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1, οι οποίες δηλώσεις δημοσιεύτηκαν στα social media του nomads: (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 24.00, στο Late Night, o Γιώργος Λιάγκας, αφού «ξετινάξει» για ακόμη μια φορά την επικαιρότητα, με το δικό του μοναδικό. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Στο αποψινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα επάθλου και τη στιγμή επικοινωνίας. Ο νικητής θα κερδίσει 10000€ από τα 50000€ που έχουν αποσπαστεί. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Τεράστια επιτυχία γνώρισε την περασμένη Δευτέρα η μουσικοθεατρική παράσταση MUSICA PERICOLOSA του Γιώργου Χαντζή. Ο βραβευμένος με Global Music Award μουσικοσυνθέτης και πολυτάλαντος Performer Γιώργος Χατζής , “Μαέστρος” των Αγάμων Θυτών γνωστός για την πολυδιάστατη προσωπικότητά του επί σκηνής μας ταξίδεψε μέσα από τον αυτοσαρκασμό και το πηγαίο χιούμορ του στον θαυμαστό κόσμο της μουσικής. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Οι τρεις τελείες ευθυγραμμίστηκαν κάπου το 2013, όταν ο Γιώργος, η Ήρα και ο Γιάννης αποφάσισαν να μοιραστούν το ίδιο στούντιο. Σχεδιαστής ο πρώτος, εικαστικοί οι άλλοι δύο, εφαρμόζουν τις τέχνες και τις τεχνικές τους σε custom, upcycle ready-mades και everyday έπιπλα και αντικείμενα με κύριο υλικό το ξύλο και συστατικά από design θραύσματα του […] The post The Three Dots: Τρεις “τελεί (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος