ψυχαγωγία

Ένα πραγματικά ανεκδιήγητο περιστατικό συνέβη ανάμεσα σε δύο ηθοποιούς πρώτης γραμμής, τη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ψυχαγωγία

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελέυταίες μέρες η αποκάλυψη της Σοφίας Παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη από το θέατρο Χυτήριο έκανε η Σοφία Παυλίδου. . (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Μετά το απίστευτο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου και τις διαστάσεις που πήρε το συμβάν, το θέατρο «Χυτήριο» (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Μα νέα ανάρτηση στα social media έκανε η Σοφία Παυλίδου μετά το απίστευτο περιστατικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάνο (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Τις τελευταίες μέρες, μετά το επεισόδιο που συνέβη ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη, κυκλοφορεί μία φήμη που θέλει τον ηθοποιό να μένει (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Το επεισόδιο ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου οδήγησε σε εκατέρωθεν μηνύσεις από τους δύο ηθοποιούς. . (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Ο Μάνος Παπαγιάννης απομακρύνθηκε από τη θεατρική παράσταση «Πετάει πετάει» στο θέατρο Χυτήριο, μετά το περιστατικό βίας που συνέβη στα καμαρίνια με τη Σοφία Παυλίδου.  Έτσι, η διοίκηση αποφάσισε τη συνέχεια της παράστασης με αντικαταστάτη του Μάνου Παπαγιάννη. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου οδηγούνται στα δικαστήρια μετά το βίαιο επεισόδιο που συνέβη στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο. . (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

«Ο Μάνος προσπαθεί να περάσει μια άλλη εκδοχή της πραγματικότητας παρά τους μάρτυρες», λέει η ηθοποιός (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Θυμό έχει προκαλέσει η συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάνος Παπαγιάννης στην Φαίη Σκορδά, στην οποία υποστηρίζει ότι εκείνος είναι το θύμα του περιστατικού με την Σοφία Παυλίδου (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Μια ακόμη αποκάλυψη μετά την απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη από την θεατρική παράσταση «Πετάει Πετάει» έκανε η Βάσια Παναγοπούλου. . (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση, έκανε γνωστή την απόφασή του το θέατρο Χυτήριο, να απομακρύνει το Μάνο Παπαγιάννη από την παράσταση «Πετάει Πετάει».  Μετά από όσα έχουν The post Δυσάρεστα νέα για τον Μάνο Παπαγιάννη appeared first on InStyle. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Όσα έγιναν το επίμαχο βράδυ εξιστορεί ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ένας εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης «Πετάει - Πετάει» στο θέατρο «Χυτήριο» (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Αποφασίστηκε να αντικατασταθεί ο ηθοποιός που φέρεται να χτύπησε τη συνάδελφό του (όλο το άρθρο)

γυναίκα

The post Η απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη από το θέατρο - Νέες δηλώσεις appeared first on JoyTV. . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης απομακρύνθηκε από την παράσταση «Πετάει πετάει» που παρουσιάζεται στο θέατρο Χυτήριο. . (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Από την μεριά μου νιώθω ότι έκανα τα πάντα για να μην έχουμε αυτή την εξέλιξη, αλλά, δυστυχώς, την είχαμε!», είπε ο ηθοποιός (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Την απόφαση να απομακρύνει τον Μάνο Παπαγιάννη από τη θεατρική παράσταση «Πετάει Πετάει» στο Χυτήριο πήρε η καλλιτεχνική διευθύντρια του θεάτρου, (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος