ψυχαγωγία

Μετά από αρκετούς επιπόλαιους δεσμούς, ο περιζήτητος εργένης πρίγκιπας Χάρι είναι έτοιμος να «νοικοκυρευτεί» αφού βρέθηκε η γυναίκα που τον έπεισε να κάνει το επόμενο βήμα. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

γυναίκα

Μπορεί να νομίζετε ότι μετά το πρώτο σας μωρό, είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα πάντα! Αλλά η αλήθεια είναι ότι η απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού μπορεί να σας αλλάξει ακόμα περισσότερο τη ζωή. Γιατί εκεί που νιώθετε ότι έχετε βάλει τη ζωή σας σε μία σειρά, ένα ακόμη μικροσκοπικό πλάσμα έρχεται στην οικογένεια και την [. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Όταν δεν υπάρχει τίποτα που μας δίνει χαρά, δεν πρέπει να χάνουμε την ψυχραιμία μας. Είναι καλύτερα να προχωράμε μπροστά σιγά-σιγά και να κάνουμε μικρές αλλαγές που μας εξασφαλίζουν κάποια αίσθηση ευημερίας, ακόμα κι αν αυτή είναι ελάχιστη. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Ο καφές αποτελεί την αγαπημένη πρωινή, και όχι μόνο, συνήθεια πολλών ανθρώπων χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Αν θεωρούσατε πάντα τον καφέ ως κάτι κακό, θα χαρείτε να μάθετε ότι στην πραγματικότητα είναι ένα ρόφημα που μπορεί να συνεισφέρει στην υγεία σας. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος