ψυχαγωγία

Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα κατέθεσε η Αθηναΐς Νέγκα το απόγευμα της Τρίτης και  η αστυνομία αναζητά τον παρουσιαστή στο πλαίσιο του αυτοφώρου (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

γυναίκα

Ο Γιώργος Λιάγκας βλέποντας τα φιλιά της Ελισάβετ Μουτάφη με τον σύντροφό της και γνωστό δημοσιογράφο, Μάνο Νιφλή μετά την πρεμιέρα της πήρε θέση και (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έχει επιλεχθεί μεταξύ άλλων νικητών από όλο τον κόσμο, για να συμμετάσχει σε αμερικανικό (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα που παρουσίασαν στο Πρωινό, η «κλίκα» των νομάδων της Φωτιάς έχει ως εξής (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Δεν θα μπορούσε να εκπνεύσει ο μήνας χωρίς κινηματογραφικό αφιέρωμα για ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του 20ού αιώνα. Γι' αυτό και απόψε. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Οι ταινίες «Ο γιος της Σοφίας» της Ελίνας Ψύκου, «The ox» του Γιώργου Νικόπουλου και «Η επιφάνεια των πραγμάτων» της Νάνσυς Μπινιαδάκη, αποτελούν την τριάδα της ελληνικής συμμετοχής στο διαγωνιστικό τμήμα του 58ου διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που εφέτος θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου ως την Κυριακή 12 του μηνός (η «Επιφάνεια» είναι ελληνογερμανική συμπαραγωγή). Δύο από (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος