οικονομία

«Το ΚΚΕ έρχεται από πολύ μακριά και πάει πολύ μακριά, γιατί η υπόθεση του προλεταριάτου, ο κομμουνισμός, είναι η πιο καθολικά ανθρώπινη, η βαθύτερη, η πιο πλατιά». Με προμετωπίδα αυτή την παράγραφο από το Πρόγραμμα του Κόμματος, η ΚΕ του ΚΚΕ δημοσίευσε σήμερα την Διακήρυξή. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Σε προσλήψεις μονίμου προσωπικού (100 ατόμων) προχωρούν τα ΕΛΤΑ Courier (όλο το άρθρο)

πολιτική

Ηταν η πρώτη φορά που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο στόχευσε προς την πλευρά του ΚΚΕ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σκληρή κριτική για την «αντεργατική» νομοθεσία που πέρασε η κυβέρνηση στο πολυνομοσχέδιο, προειδοποιώντας ότι με την τέταρτη αξιολόγηση έρχονται νέα μέτρα, άσκησε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, στο Στρασβούργο (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Αυξήσεις από 55 έως 100 ευρώ στις μηνιαίες αποδοχές των εργαζομένων στη ΔΕΗ που προσλαμβάνονται με συμβάσεις 8μηνης διάρκειας αποφάσισε το ΔΣ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η πλατφόρμα "eDRIVE Academy" του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, θα χρησιμοποιηθεί ως μάθημα από το τρίτο τρίμηνο, πιλοτικά σε 100 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (όλο το άρθρο)

οικονομία

«Το Κιβώτιο», το εμβληματικό μυθιστόρημα του Άρη Αλεξάνδρου, παρουσιάζεται σε μορφή θεατρικού μονολόγου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη, σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή και Κλεοπάτρας Τολόγκου, με τον Φώτη Μακρή στον κεντρικό ρόλο. Στις 19 Ιανουαρίου συμπληρώνονται 100 παραστάσεις, ενώ λόγω μεγάλης προσέλευσης του. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος