οικονομία

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 400 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩΕπιτυχημένη κρίνεται η δημόσια προσφορά του ΟΠΑΠ για 5ετές ομόλογο ύψους ως 200 εκατ. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Στα 200 εκατ. ευρώ ανέρχονται τα έσοδα της Δημόσιας Προσφοράς, όπως ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΟΠΑΠ ΑΕ, γνωστοποιώντας, παράλληλα ότι. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με την ψήφο εμπιστοσύνης της επενδυτικής κοινότητας, ξεκίνησε σήμερα 22 Μαρτίου 2017 στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η διαπραγμάτευση του εταιρικού ομολόγου του ΟΠΑΠ, στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχτηκε σήμερα τον ΟΠΑΠ, στην τελετή Έναρξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, με την ευκαιρία της εισαγωγής προς διαπραγμάτευση στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, του Εταιρικού του Ομολόγου. Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών και χαρακτήρισε την ομολογιακή έκδοση πολύ επιτυχημένη, καθώ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μια μητέρα και τα τρία παιδιά της βρέθηκαν νεκροί στη νοτιοδυτική Γαλλία, μετά την αυτοκτονία του συντρόφου της γυναίκας ο οποίος "ομολόγησε" το έγκλημά του στο σημείωμα που άφησε. Ο δράστης φαίνεται ότι δυσκολευόταν να διαχειριστεί τον χωρισμό του από τη 44χρονη. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΙΥ Οι επενδυτές φαίνεται να εγείρουν σοβαρές αμφιβολίες για τη βιωσιμότητα της πορτογαλικής οικονομικής πολιτικής, καθώς τα επιτόκια δανεισμού για τα κρατικά ομόλογα αυξάνονται ενώ οι επενδύσεις, που θα οδηγούσαν και σε τόνωση της απασχόλησης δεν ήρθαν ποτέ. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗΈντυπη Έκδοση  Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα. Από το ότι η αρμόδια για τα έσοδα υφυπουργός Οικονομικών Κα­τερίνα Παπανάτσιου καταστρώνει «μυστικό σχέδιο» για να εξασφαλίσει τα απαραίτητα κεφάλαια που θα επιτρέ­ψουν την αποπληρωμή των ομολόγων που λήγουν τον Ιούλιο μέχρι το ότι ο πρωθυπουργός έχει ήδη εξασφαλίσει «δάνειο - γέφυρα» από την Rothchild για να εξυπηρετήσει τις υποχρ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος