οικονομία

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣΣαρωτικές αλλαγές δρομολογούνται σε επιδόματα, ο προϋπολογισμός των οποίων φτάνει σήμερα τα 1,7 δισ. ευρώ. (όλο το άρθρο)


Η «ΣΥΓΓΝΩΜΗ» ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ H δημόσια συγγνώμη του Μαρκ Ζάκερμπεργκ δεν κατάφερε να περιορίσει τις ανησυχίες στη Wall Street για τον τρόπο που χειρίζεται η εταιρεία την υπόθεση με τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤΑύξηση παρουσίασε ο  κύκλος εργασιών στη βιομηχανία τον Ιανουάριο σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ PMI ΤΗΣ IHS MARKITΤον βραδύτερο ρυθμό ανάπτυξής τους εδώ και περισσότερο από ένα έτος σημείωσαν οι επιχειρήσεις της Ευρωζώνης τον Μάρτιο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της εταιρείας IHS Markit. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΟ Γερμανός υπουργός Οικονομικών Ολαφ Σολτς «ανησυχεί σοβαρά» για την εμπορική αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ, όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα Bild. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος