οικονομία

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣΕπανήλθε το φαινόμενο της φυγής καταθέσεων το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις τράπεζες. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Στα 313,524 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το δημόσιο χρέος το γ' τρίμηνο πέρυσι από 311,340 δισ. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΣΤΑ 2,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΣτα 313,524 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το δημόσιο χρέος το γ' τρίμηνο πέρυσι από 311,340 δισ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στα 313,524 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το δημόσιο χρέος το γ' τρίμηνο πέρυσι από 311,340 δισ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  Συναγερμός στη Τζόρτζια των ΗΠΑ! Ένοπλος εισέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας σε ξενοδοχείο, στην περιοχή Henry County. Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΕμφαση στην «πράσινη ενέργεια» δίνει ο Ομιλος Πειραιώς, ο οποίοςέλαβε για πρώτη φορά «Εγγυήσεις Προέλευσης» που πιστοποιούν ότι η ηλεκτρική ενέργεια που έχει καταναλωθεί είναι από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ένα περίεργο περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους υπαλλήλους, ενώ οι αρχές ερευνούν εμπλοκή του υπόπτου σε άλλη υπόθεση (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Σαουδική Αραβία, η οποία επικρίνεται στη Δύση για την στρατιωτική της επέμβαση στην Υεμένη, ανακοίνωσε ότι χορηγεί «νέα ανθρωπιστική βοήθεια» (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η συζήτηση έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πολύ καλό κλίμα, ενόψει της ολοκλήρωσης του προγράμματος τον Αύγουστο και των βημάτων που σχεδιάζει η Αθήνα για την επόμενη μέρα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε 941,8 εκατ. ευρώ, ανήλθαν τα κέρδη της Τράπεζας της Ελλάδας στη χρήση 2017, έναντι 1. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Συναγερμός σήμανε σήμερα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στο Λιμεναρχείο Βόλου όταν δέχθηκε πληροφορία για τον εντοπισμό ατόμου που βρίσκονταν μέσα στο νερό, στη θαλάσσια περιοχή στις Πλάκες, στο ύψος του σημείου Νηρέας. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Είναι ο εφιάλτης για την κυβέρνηση και ο μεγαλύτερος φόβος του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Με τα στρες τεστ των τραπεζών να ξεκινούν σε λίγες εβδομάδες. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Mario Draghi, είχαν σήμερα, στις Βρυξέλλες, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος