οικονομία

ΓΕΜΑΤΑ ΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥΜε ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η τροφοδοσία των καταστημάτων Μαρινόπουλος ένω ήδη ή εικόνα στα περισσότερα καταστήματα έχει αλλάξει με την πινακίδα Σκλαβενίτης να έχει αναρτηθεί. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)


ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣΣήμα για εξονυχιστικό έλεγχο σε πασίγνωστη πίστα της παραλιακής έδωσαν τα στοιχεία από τις δηλώσεις ΦΠΑ, καθώς προέκυψε ότι ενώ υπέβαλε κανονικά τις περιοδικές δηλώσεις, «ξεχνούσε» να αποδώσει το φόρο φτάνοντας το «φέσι» στα 1,2 εκατ. ευρώ! Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΠΡΩΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ«Ποιος ξένος θα επενδύσει στη χώρα μας αν συνεχίσει να πλανάται ο φόβος του Grexit;», διερωτήθηκε σε δηλώσεις του σήμερα ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος, τονίζοντας παράλληλα ότι συζητήσεις για Grexit συνεχίζουν να γίνονται τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΓΙΑ ΤΟ 67% ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΤρεις δεσμευτικές προσφορές παρέλαβε το ΤΑΙΠΕΔ το Σάββατο, για την απόκτηση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας με τους επικεφαλής των θεσμών. Στόχος η προσέγγιση των δύο πλευρών στα ανοικτά ζητήματα της αξιολόγησης, όπως τα δημοσιονομικά μέτρα, αντίμετρα και εργασιακά. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος