οικονομία

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΟΡΙΟΤο παζάρι της κυβέρνησης με τους θεσμούς για τα μέτρα-αντίμετρα προκειμένου να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση επιβεβαιώνει η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

ΔΑΜΑΣΚΟΣ - ΓΕΝΕΥΗ - ΑΓΚΥΡΑ.-- Εντείνονται οι ζυμώσεις και οι διαβουλεύσεις μεταξύ Σύρων και ξένων αξιωματούχων, ενόψει της προγραμματισμένης για την ερχόμενη Πέμπτη έναρξης νέου γύρου ενδοσυριακών. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Τη συνεχή στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την εποικοδομητική τους συνεργασία επιβεβαίωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Παιδής σε συνάντηση που είχε με τον Συντονιστή Θεσσαλίας κ. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Γιατί ο έμπειρος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας μιλάει δημόσια για το Grexit; Υπάρχει πραγματική διένεξη ή κρύβεται προεκλογική τακτική;» (όλο το άρθρο)

πολιτική

Έχουμε μια "νέα κατάσταση" μετά τη χθεσινή απόφαση του Γιούρογκρουπ, μιλάμε για τη "μετά το Μνημόνιο" περίοδο, έχουμε μια μετατόπιση από τη φάση της λιτότητας στη φάση "μετά τη λιτότητα", τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Θετικά, αλλά με επιφυλακτικότητα υποδέχεται ο γερμανικός τύπος τα αποτελέσματα του Eurogroup, όπου υπήρξε συμφωνία για επιστροφή των Θεσμών, καθώς η κυβέρνηση δέχτηκε προληπτική νομοθέτηση μέτρων, με ρήτρα για αντίμετρα με μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα, το επόμενο διάστημα, επιβεβαίωσε μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει ακόμη πολιτική συμφωνία για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης. Ο πρόεδρος του Συμβουλίου υπουργών της ζώνης του ευρώ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι μετά από εντατικές συνομιλίες οι υπουργοί […]. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος