οικονομία

Σε πτωτική τροχιά κινήθηκαν οι μετοχές στην αμερικανική χρηματαγορά στη συνεδρίαση της Τρίτης (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑπρόσμενη βελτίωση σε ιστορικά υψηλό επίπεδο σημείωσε τον Νοέμβριο ο δείκτης επιχειρηματικού κλίματος στη Γερμανία, που καταρτίζει το ινστιτούτο Ifo, σε μια ακόμα ένδειξη ότι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία οδεύει προς ένα ισχυρό τέταρτο τρίμηνο. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣΟι μετοχές της ΕΥΔΑΠ και της Τέρνα Ενεργειακή εισέρχονται στη σύνθεση του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE/Χ.Α. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με θετικό πρόσημο αλλά και μικρά κέρδη ολοκληρώθηκε η τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας στο ΧΑ. Σε επίπεδο εβδομάδας ο Γενικός Δείκτης σημείωσε κέρδη 1,14%, ο. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ Ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία για την ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, έπειτα από ένα διάστημα βαθιάς ύφεσης και αυστηρής προσαρμογής καθώς παραμένουν, μεν, υψηλές οι απώλειες από την έναρξη της κρίσης, αλλά αναφύονται και σημάδια ανάκαμψης στους βασικούς οικονομικούς δείκτες. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος