οικονομία

H πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης H & M (Hennes & Mauritz) που δραστηριοποιείται σε 61 χώρες με πάνω από 3.700 καταστήματα αναζητεί προσωπικό στην Ελλάδα. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης ανακοινώνει την πρόσληψη ε̟πιστηµονικού και εργατοτεχνικού προσω̟ικού, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστηµα α̟πό την ηµεροµηνία υ̟πογραφής της σύµβασης και έως τη συµ̟πλήρωση (4) τεσσάρων µηνών, µε δυνατότητα ανανέωσης ή ̟παράτασης της σύµβασης έως το τέλος του έργου. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ The pos (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά 6 ατόµων, για την υλοποίηση µε ίδια µέσα του Υποέργου 1 µε τίτλο «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ (Κ.Κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σημαντική ήταν η συνεισφορά της Πολεμικής Αεροπορίας με τα μέσα που διαθέτει τόσο σε αποστολές αεροπυρόσβεσης όσο και έρευνας και διάσωσης και φυσικά αεροδιακομιδές τη Τρίτη 15 Αυγούστου.Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣΤην πρώτη της συνέντευξη εφ” όλης της ύλης για πιο προσωπικά θέματα έδωσε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν, μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό ELLE. Αναφερόμενη στη σχέση της με τον Γάλλο Πρόεδρο είπε ότι «η ιστορία τους είναι πολύ απλή» προσθέτοντας ότι «αν δεν είχε κάνει αυτή την επιλογή (σ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«H Βόρεια Κορέα περνά μια κόκκινη γραμμή εάν εκτοξεύσει και πάλι έναν διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο και τοποθετήσει σε αυτόν μια πυρηνική κεφαλή», δήλωσε ο πρόεδρος Μουν Τζε-ιν, με αφορμή τη συμπλήρωση των πρώτων 100 ημερών της διακυβέρνησής του. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

H ροή ειδήσεων (news feed) του Facebook πρόκειται σύντομα να αλλάξει, με δύο από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά της να αποκτούν ένα νέο look. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, οι εικόνες προφίλ και το κουμπί του like θα αλλάξουν εμφάνιση μετά τον επανασχεδιασμό του site. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Μόνιμους διορισμούς

16-8-2017 8:05 PM | proinoslogosnews | σχετικά νέα

Η άμεση πραγματοποίηση όλων των μόνιμων διορισμών που έχει ανάγκη η εκπαίδευση, η έγκαιρη, σε μια φάση, πρόσληψη όλων των αναπληρωτών που είναι απαραίτητοι για να λειτουργήσουν οι σχολικές και η εξίσωση των δικαιωμάτων αναπληρωτών - μόνιμων εκπαιδευτικών είναι ορισμένα από τα θέματα που προτάσσουν οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το επόμενο χρονικό διάστημα.  Περισσότερα στην έντυ (όλο το άρθρο)

τοπικά

H αντιστασιακή δράση των κατοίκων της Κοκκινιάς (σημερινή Νίκαια Αττικής) μέσα από τις τάξεις του ΕΑΜ, προκάλεσε την οργή των γερμανών κατακτητών και των ντόπιων συνεργατών τους, που με επανειλημμένες επιθέσεις στην περιοχή προσπάθησαν να την εξουδετερώσουν. Η μεγαλύτερη επίθεση, γνωστή στην ιστορία της Αντίστασης ως «Μπλόκο της Κοκκινιάς», πραγματοποιήθηκε στις 17 Αυγούστου 1944 και κατέληξε σε. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος