οικονομία

Συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας προκειμένου να λάβει αποφάσεις για την ανανέωση των συμβάσεων και την κατάθεση αιτήματος για την πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων αλλά και εποχικού προσωπικού. Η έκτακτη συνεδρίαση, θα πραγματοποιηθεί στις 7. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων την 19η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00΄. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Σοφάδων με θέματα της ημερήσιας διάταξης: 1. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου στο Δημοτικό Κατάστημα της Τοπικής Κοινότητας Αγναντερού την 18η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00  για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα παρακάτω θέματα: 1. Συζήτηση για τα κόκκινα δάνεια των δημοτών μας Εισηγητής: Δήμαρχος κ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Συγκροτήθηκε σε σώμα μετά από τρεις συνεδριάσεις το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Β΄ Ε.Λ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι καπνoί που έβγαζε η τουρμπίνα νταλίκας μέσα σε σήραγγα στη Στυλίδα σήμανε συναγερμό στη Στερεά Ελλάδα. Η νταλίκα με. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ξεκίνησε την Πέμπτη, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για τον Β’ Κύκλο του Προγράμματος Κοινωφελούς χαρακτήρα σε 34 Δήμους από τον ΟΑΕΔ. Σύμφωνα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ξεκίνησε από χθες, Πέμπτη, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για τον Β’ Κύκλο του Προγράμματος Κοινωφελούς χαρακτήρα σε 34 Δήμους από τον ΟΑΕΔ. Στόχος είναι να καλυφθούν έως 7. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Μία ακόμη δέσμευση της κυβέρνησης γίνεται πράξη καθώς προχωράει η μονιμοποίηση πυροσβεστών πενταετούς θητείας οι οποίοι πληρούσαν τις προϋποθέσεις για ένταξή τους στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό από τις 9/2/2017», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο twitter (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι προχώρησαν σήμερα 11 σύλλογοι οικότροφων φοιτητών και σπουδαστών, που διαμαρτύρονται για τις συνθήκες στις εστίες, κυρίως σε ό,τι αφορά στην σίτιση και την θέρμανση. «Έξω οι εργολαβίες από τις εστίες», «δωρεάν σίτιση για όλους», «αύξηση τώρα της χρηματοδότηση χρηματοδότησης στο ύψος των αναγκών μας»,  «μόνιμο και σταθερό προσωπικό για συντήρ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συνδικαλιστές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων εισέβαλαν στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε το ΔΣ του νοσηλευτικού ιδρύματος του «Ερυθρού Σταυρού», έχοντας έντονο διάλογο με τα μέλη της διοίκησης. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε αγγειοπλαστική υπεβλήθη την Τρίτη ο Τζίμης Πανούσης, από τον προσωπικό του γιατρό, τον επεμβατικό καρδιολόγο, Γιώργο Καραβόλια, στο νοσοκομείο Metropolitan (όλο το άρθρο)

τοπικά

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ. Λίμνης Πλαστήρα την 18η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω: Συζήτηση και λήψη απόφασης για αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2017. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Αύξηση του προϋπολογισμού για το 2018 Έρχονται νέες προσλήψεις γιατρών – Ικανοποίηση Μιχάλη Με πρόσφατη απόφαση της 6ης ΥΠΕ για την κατανομή των προϋπολογισμών των νοσοκομείων, μετά από κεντρική επιλογή για ενδυνάμωση των μονάδων που όντως απαιτείται, χορηγήθηκε αύξηση στον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας για το 2018. Έτσι, αυξάνει σημαντικά ο προϋπολογισμός του Νοσοκομείου Αγρινίο (όλο το άρθρο)

τοπικά

Την πρόσληψη δύο (2) ατόμων (ΔΕ Χειριστής πολυμηχανήματος, 2 ΔΕ Χειριστής σκαπτικού), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (2 μήνες), για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών λειτουργίας των υπηρεσιών του, ανακοίνωσε ο Δήμος Βέροιας (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο επίτροπος Γιοχάνες Χαν, αρμόδιος για την ευρωπαϊκή πολιτική γειτονίας και τις διαπραγματεύσεις για τη διεύρυνση, έδωσε το στίγμα και τη σπουδαιότητα της εν εξελίξει συνάντησής του με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣΟ αρχηγός του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Μάρτιν Σουλτς συνέστησε να αρχίσει το κόμμα του διερευνητικές συνομιλίες με τους συντηρητικούς της Άγγελα Μέρκελ για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού, δήλωσε σήμερα πηγή στο SPD. Η ηγεσία του SPD συνεδριάζει σήμερα το πρωί για να συζητήσει την πρόσκληση από τους συντηρητικούς της Μέρκελ να αρχίσουν συνομιλίες για τον σχηματισμό (όλο το άρθρο)

οικονομία

Αβάσιμα χαρακτηρίζει η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας τα περί προκαταρκτικής σε βάρος ακαδημαϊκών από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης τονίζοντας ότι «η δημόσια τοποθέτηση ακαδημαϊκών και πολιτικών προσώπων βασισμένη σε παραπληροφορημένα δημοσιεύματα, τα οποία αβασίμως έκαναν λόγο για προκαταρκτική έρευνα σε βάρος ακαδημαϊκών, κάτι το οποίο είναι απολύτως αναληθές και δεν υφίσταται ως γεγονός, εί (όλο το άρθρο)

τοπικά

Αν θα επαναστελεχώσουν την Πανεπιστημιακή Αναισθησιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ώστε να επανέλθει σε εύρυθμη λειτουργία και αν αληθεύουν οι καταγγελίες για μη πληρωμή του ιατρικού προσωπικού του εν λόγω Νοσοκομείου από τον Οκτώβριο, ζητά να πληροφορηθεί ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με ερώτηση που απευθύνει προς τον υπουργό Υγείας [. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος