οικονομία

Οπωροκηπευτικά συνολικού βάρους 8.680 κιλών δέσμευσαν οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, από δύο επιχειρήσεις εμπορίου αγροτικών προϊόντων στην περιοχή του Ρέντη. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

ΣΑΦΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΙΟΙΣυνολικά 80 κιλά ψάρια κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων που έκανε το λιμενικό στην ιχθυόσκαλα Ν. Μηχανιώνας. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Μάλλον δεν θα πρέπει να ανησυχούν οι βαμβακοπαραγωγοί για την συνδεδεμένη βαμβακιού την φετινή χρονιά. Με την έναρξη της συγκομιδής, παραγωγοί εξέφρασαν τους φόβους τους  μήπως δεν «πιάσουν» τα απαιτούμενα κιλά για να λάβουν την συγκεκριμένη ενίσχυση, όμως, φαίνεται πως έχουν την απαραίτητη στρεμματική απόδοση. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  Προεκλογικά η Άνγκελα Μέρκελ δεσμεύτηκε, στην μια και μοναδική τηλεμαχία κατά του Σοσιαλδημοκράτη αντιπάλου της Μάρτιν Σουλτς, να διερευνήσει αν είναι εφικτή η απαραίτητη ομοφωνία μεταξύ των ευρωπαίων ηγετών με σκοπό να διακοπούν οι τουρκικές ενταξιακές διαπραγματεύσεις. Διαπραγματεύσεις, οι οποίες de facto έχουν παγώσει από τη στιγμή που δεν ανοίγουν νέα κεφάλαια. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος