οικονομία

Μέσα σε ένα διάστημα 5 ημερών από τα τέλη του Φεβρουαρίου ως τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαρτίου 2017 στους (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Συντάξεις δύο «ταχυτήτων» δείχνουν οι πρώτες αποφάσεις των Ασφαλιστικών Ταμείων για το νέο τρόπο υπολογισμού συντάξεων. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας RealNews, με το νέο σύστημα ευνοούνται εργαζόμενοι με λιγότερα από 30 έτη ασφάλισης και μισθούς ως 700 ευρώ το μήνα. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ελεγχο στις συντάξεις που βγάζει το Δημόσιο από διπλάσιο δείγμα αποφάσεων που φτάνει στο 20% αντί 10% που ήταν άλλες χρονιές προβλέπει απόφαση του υπουργείου Οικονομικών. Από κόσκινο περνά το 3% ως 20% όλων των συντάξεων Δημοσίου, που εκδόθηκαν και θα εκδοθούν (λόγω γήρατος και αναπηρίας) ή που μεταβιβάστηκαν και θα μεταβιβαστούν (λόγω θανάτου) από The post Επανέλεγχος στις συντάξεις του Δημοσίου (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟΣ Διπλάσιο δείγμα αποφάσεων για συνταξιοδοτήσεις από το Δημόσιο θα περνά από δειγματοληπτικό έλεγχο, καθώς με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών το ποσοστό που θα ελέγχεται φτάνει στο 20%, αντί του 10% που ήταν άλλες χρονιές. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τον έλεγχο και την καταγραφή ζημιών που έχουν σημειωθεί στον εξοπλισμό επαγγελματιών από τον δυνατό σεισμό στην Κω, θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα, 24 Ιουλίου, μεικτές επιτροπές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Κω.Σημειώνεται ότι οι σχετικές αποζημιώσεις θα καταβληθούν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, οι αποζημιώσεις για οικοσκευές από τον Δήμο Κω και οι αποζημιώσεις που . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Περικοπή του αφορολόγητου σε μισθωτούς , συνταξιούχους και αγρότες το 2019 ( μαζί με την περικοπές των συντάξεων ) και αντίμετρα όχι (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος