οικονομία

Στο μάτι των δυτικών συμμάχων μας φαίνεται ότι έχουν μπει τα ανοίγματα της κυβέρνησης προς την Κίνα σε στρατηγικούς τομείς όπως η Ενέργεια και (όλο το άρθρο)


Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου θα εξετάσει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) την αποδέσμευση της υποδόσης των 800 εκατ. ευρώ που συνδέονται. (όλο το άρθρο)

Εάν η Ελλάδα κάνει αυτά που της αναλογούν στο πρόγραμμα διάσωσης, τα άλλα μέλη της Ευρωζώνης θα είναι έτοιμα, εάν είναι απαραίτητο, να κάνουν (όλο το άρθρο)

Για «πρωτοφανή ανάκαμψη των δημοσιονομικών ελληνικών στοιχείων από το 2009» κάνει λόγο σε δήλωση του ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί, (όλο το άρθρο)

«Ουτοπία» χαρακτηρίζει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων την επιστροφή στο εργασιακό καθεστώς πριν το 2009, τονίζοντας την θέση του για σύνδεση των (όλο το άρθρο)

Την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των (όλο το άρθρο)

Πρόταση, προκειμένου να λάβει η Ελλάδα το ποσό των 2,9 εκατ. από το το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση, μετά από σημαντικό. (όλο το άρθρο)

Πλεόνασμα ύψους 0,8 δισ. ευρώ (0,5% του ΑΕΠ) υπήρξε το 2016 στη Γενική Κυβέρνηση, σύμφωνα με τη 2η κοινοποίηση των δημοσιονομικών στοιχείων από. (όλο το άρθρο)

Πλεόνασμα εμφάνισε το Ισοζύγιο Τρεχουσών Συναλλαγών της χώρας στο οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου έναντι ελλείμματος την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι (όλο το άρθρο)

Να νομοθετηθεί η πλήρης προστασία της πρώτης κατοικίας ζητά με επιστολή του προς τους συναρμόδιους υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών ο πρόεδρος (όλο το άρθρο)

Η οικονομία έχει εισέλθει σε φάση ανάκαμψης που θα επιταχυνθεί το επόμενο διάστημα ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, (όλο το άρθρο)

Η περικοπή κοινωνικών επιδομάτων καθώς και το φρένο στις απεργίες μαζί με ασφαλιστικά ζητήματα όπως είναι η πορεία του ΕΦΚΑ, οι συντάξεις χηρείας (όλο το άρθρο)

Ο ΕΝΦΙΑ ήρθε για να μείνει. Στα σχέδια του υπουργείου Οικονομικών δεν υπάρχει κανένα χρονοδιάγραμμα που να καταργεί τον ΕΝΦΙΑ όπως είχε υποσχεθεί. (όλο το άρθρο)

Η ώρα για την ανακοίνωση των προσώπων που θα έχουν στα χέρια τους τα ηνία της ισχυρότερης κεντρικής τράπεζας στον κόσμο, του προέδρου και του (όλο το άρθρο)

Στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων χρόνων υποχώρησε η ανεργία στην Κίνα. Το ποσοστό της ανεργίας για τον Σεπτέμβριο διαμορφώθηκε σε μόλις. (όλο το άρθρο)

Δεν αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης η ικανοποίηση του αιτήματος βουλευτών για λήψη αναδρομικών, διαμηνύουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών. Σχετικά. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος