οικονομία

Cebit 2017: Τα πάντα δικτυωμένα

21-3-2017 12:09 AM | ναυτεμπορική | 5 σχετικά νέα

H απώλεια θέσεων εργασίας που απειλούνται από την αυτοματοποίηση είναι το κύριο θέμα που τίθεται στη φετινή έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας Cebit του Ανόβερου. Εγκαινιάζοντας την έκθεση, από κοινού με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σέντζο Άμπε, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ υπογράμμισε την ανάγκη καλύτερης ενημέρωσης των πολιτών, οι οποίοι ανησυχούν για το μέλλον της θέσης εργα (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Δείτε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2017 στην Σπάρτη. Φωτογραφικό Υλικό και το βίντεο από τους χορούς στην πλατεία σε επόμενη ανάρτηση. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Λογο του οτι σημείο 1 του Δελτίου Τύπου της 23/3/2017 δημιούργησε παρανοήσεις, ο ΟΠΕΚΕΠΕ με νέα του ανακοίνωση ξεκαθαρίσει: Αντίγραφο της πρώτης σελίδας του εκκαθαριστικού σημειώματος ή άλλου φορολογικού εγγράφου όπου αναγράφεται ο ΑΦΜ, απαιτείται μόνο στην περίπτωση που ο γεωργός δεν έχει υποβάλλει ποτέ στο παρελθόν Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης και αποσκοπεί αποκλειστικά στην επαλήθευση ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ο (όλο το άρθρο)

οικονομία

Είναι πια επίσημο: το «Ιστορικό Ράλι Ελλάδας 2017» θα διοργανωθεί από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου στη Λάρισα, καθώς σήμερα υπογράφτηκε το σύμφωνο συνεργασίας του δήμου Λαρισαίων με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Γιγαντώνεται το «κύμα» εκείνων που σπεύδουν να αποποιηθούν κληρονομιά, καθώς δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις που φέρνουν αυτές (όλο το άρθρο)

τοπικά

Τα βραβεία 2017 Travelers’ Choice Awards που ανακοινώνονται κάθε χρόνο από το.. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος