οικονομία

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζει το υπουργείο Παιδείας την επίθεση εναντίον του καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Άγγελου Συρίγου. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Από μηνιγγίτιδα και σηψαιμία πάσχει τελικά το νεογνό, γένους θηλυκού, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση. Ο εργαστηριακός έλεγχος που διενεργήθηκε εντόπισε μη τοξινογόνο εντεροπαθογόνο δονάκιο, αλλά όπως υπογραμμίζεται «δεν πρόκειται για δονάκιο χολέρας». (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε οικογένειες με υψηλό μορφωτικό επίπεδο τα παιδιά ασχολούνται λιγότερο με τα ηλεκτρονικά μέσα (1 ώρα και 37 λεπτά καθημερινά) σε σύγκριση με τα παιδιά οικογενειών χαμηλότερου μορφωτικού επιπέδου που περνούν τουλάχιστον 2 ώρες και 50 λεπτά μπροστά σε κάποια οθόνη (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε ισόβια κάθειρξη για το φόνο ενός αστυνομικού το 2016 καταδικάστηκε την Δευτέρα ένας Γερμανός που κατηγορείται ότι ανήκει στο ακροδεξιό κίνημα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», με ανακοίνωσή της, ενημερώνει για το περιστατικό νοσηλείας (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Η διαπραγμάτευση και η τελική απόφαση για τον αριθμό των F16 που θα αναβαθμιστούν, θα ξεκινήσει μετά τις 2 Νοεμβρίου, οπότε το Αμερικανικό Κογκρέσο θα αποστείλει την πολυσέλιδη αναλυτική επιστολή με το πλαίσιο της συμφωνίας», είπε ο αν. υπ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η δουλειά τους τους επιβάλλει να βάφονται συνεχώς και να ταλαιπωρούν την επιδερμίδα τους. Πώς καταφέρνουν όμως οι Άγγελοι της Victoria’s Secret να έχουν πάντα αψεγάδιαστο, λαμπερό πρόσωπο, χωρίς σπυράκια και ερεθισμούς; . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Η κυβέρνηση της Μάλτας ανακοίνωσε σήμερα ότι προσφέρει αμοιβή ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην καταδίκη των υπεύθυνων για τη δολοφονία της δημοσιογράφου Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία. «Πρόκειται για υπόθεση εξαιρετικής σημασίας που απαιτεί μέτρα εξαιρετικού χαρακτήρα», αναφέρεται σε ανακοίνωση της κυβέρνησης της Μάλτας. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣοκ, οργή και δάκρυα προκαλούν οι εικόνες παιδιών, που πεθαίνουν από την πείνα στη Συρία, τις οποίες κατέγραψε το AFP. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

"Δεν ανήκει στην κατηγορία των τοξινογόνων, το δονάκιο που ανιχνεύτηκε σε νεογνό, άρα δεν πρόκειται για δονάκιο χολέρας" αναφέρει η Διοίκηση του νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία", με αφορμή συγκεκριμένα δημοσιεύματα. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

 9 νέες μόνιμες θέσεις εργασίας εγκρίθηκαν για τον δήμο Πύλης από το Υπουργείο Εσωτερικών(ΥΠΕΣ), κατόπιν σχετικού αιτήματος του αυτοδιοικητικού φορέα, σύμφωνα με τον δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα. Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν μέσω ΑΣΕΠ, οπότε δεν θα γίνουν άμεσα, αλλά θα χρειαστεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, ενώ η προκήρυξή τους θα γίνει προσεχώς, σε ημερομηνία που  θα ανακοινωθεί. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σειρά ενημερωτικών επισκέψεων σε σχολεία της Αττικής όπου φοιτούν και παιδιά Ρομά, διοργανώνουν το Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών σε συνεργασία με το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αθηνών "Ένταξη & Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά" (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Κάρλος Καλίκα Φερέρ ξεδιπλώνει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναμνήσεις του από τα παιδικά και νεανικά χρόνια του Ερνέστο Γκεβάρα, πριν γίνει ο Κομαντάντε Τσε. Αφηγείται γλαφυρά τα χρόνια της αθωότητας που έζησαν σαν παιδιά. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑ  Διέψευσε κατηγορηματικά το νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας και οι οποίες έφεραν νεογνό να έχει προσβληθεί από μικροοργανισμό που ανήκει στο είδος που προκαλεί χολέρα. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του νοσοκομείου υπογράμμισε με ανακοίνωσή της ότι «το νεογνό Μ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με αφορμή την Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών, στις 24 Οκτωβρίου, το Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών σε συνεργασία με το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αθηνών ” Ένταξη & Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά“, διοργάνωσαν μία σειρά ενημερωτικών επισκέψεων σε σχολεία της Αττικής όπου φοιτούν και παιδιά Ρομά. Ειδικότερα, στο πρόγραμμα του υπευθύνου Επικοινωνίας των Ηνωμένων Εθνών [&# (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος