οικονομία

Μια διεθνής πολυκεντρική μελέτη που διεξήχθη σε 13 Κέντρα Μνήμης στο Μονακό της Γαλλίας μελέτησε αν η μακροχρόνια χρήση ωμέγα 3 λιπαρών παρέχει σημαντικά οφέλη στους ηλικιωμένους ασθενείς με προβλήματα μνήμης. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης του επτά μηνών βρέφους από τους γονείς του, στην Πάτρα. Από το 2009 έως το 2011 το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε λάβει ανώνυμες καταγγελίες από πολίτες για την συγκεκριμένη «μητέρα» και για την κακοποίηση και παραμέληση των άλλων 3 ανήλικων παιδιών της, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της οργάνωσης. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης πραγματοποίησε ο Δήμος Ζίτσας το Σαββατοκύριακο στις Τ.Κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στις 3 Αυγούστου 2017 θα ξεκινήσει η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτες αναδιαρθρώσεις για επιχειρήσεις με χρέη μέχρι 2 εκατ. ευρώ. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΜΑΞΙΜΟΥ: «ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» Ολοκληρώθηκε η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές. Η χώρα άντλησε 3 δισ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στο 4,625% διαμορφώθηκε το επιτόκιο του νέου 5ετούς κρατικού ομολόγου, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας όπου η Ελλάδα συγκέντρωσε 3 δισ. ευρώ, εκ των οποίων το 1,5 δισ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Ελλάδα διέθεσε πενταετή κρατικά ομόλογα αξίας 3 δισεκ. ευρώ με επιτόκιο 4,625% στην πρώτη της έξοδο στις κεφαλαιαγορές από το 2014, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Φρεντρίκ Γκαμπιζόν, ο οποίος χειρίστηκε τη διαδικασία της έκδοσης για λογαριασμό της τράπεζας HSBC. (όλο το άρθρο)

πολιτική

"Η χώρα, μετά από 3 χρόνια, βγήκε και πάλι στις αγορές. Άντλησε συνολικά 3 δισ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μικρότερο κατά 0,3% το σημερινό επιτόκιο από του «ομολόγου Σαμαρά» - Οι προσφορές για τη νέα έκδοση ομολόγων του ελληνικού δημοσίου πενταετούς διάρκειας, αλλά και για την πρόταση επαναγοράς των ομολόγων που λήγουν το 2019 ξεπέρασαν τα 6,5 δισΜε κουπόνι (τοκομερίδιο) 4,375% και την απόδοση (συνολικό επιτόκιο) για τους αγοραστές να κινείται στο 4,625%, έκλεισε στις 16.00 το βιβλίο προσφορών για . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Η Ελλάδα επέστρεψε στις αγορές: η χώρα δανείστηκε 3 δισ. ευρώ, οι επενδυτές θα είχαν δώσει και περισσότερα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Για «σκληρή πραγματικότητα» που βιώνουν οι πολίτες κάνει λόγο η ΝΔ, επισημαίνοντας πως η χώρα μετά από 3 χρόνια βγήκε και πάλι στις αγορές με όρους που θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτεροι (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στη μαρτυρική Μουσιωτίτσα Ιωαννίνων  παρευρέθηκε σήμερα Τρίτη  25/7/2017 ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς όπου συμμετείχε στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τους 152 εκτελεσθέντες από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος