οικονομία

Επίδειξη ισχύος ή πραγματική στροφή σε ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα στο παγκόσμιο εμπόριο; Η στάση των ΗΠΑ στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών και κεντρικών τραπεζιτών του G20 στο Μπάντεν Μπάντεν της Γερμανίας καταδεικνύει, εμμέσως πλην σαφώς, μία προσπάθεια επανεξισορρόπησης των οικονομικών δυνάμεων και αλλαγής σκυτάλης στον μηχανισμό λήψης αποφάσεων, γράφει η Έφη Τριήρη. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Παγκόσμια διάκριση στον εξειδικευμένο τομέα των υπηρεσιών Θεματοφυλακής έλαβε η Τράπεζα Πειραιώς, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η διεθνής θεατρική κοινότητα τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου - Διαβάστε το μήνυμα της Ιζαμπέλ Ιπέρ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου είναι η ετήσια γιορτή της διεθνούς θεατρικής κοινότητας, από το 1961, όταν πρωτοεμφανίσθηκε με πρωτοβουλία του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου. Εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Μαρτίου, με θεατρικά δρώμενα και άλλες συναφείς με το θέατρο εκδηλώσεις, που διοργανώνονται από τα εθνικά τμήματα του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, μιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που συνενώνει The post Π (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Tο Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου καλεί μια διεθνώς αναγνωρισμένη προσωπικότητα του θεάτρου να γράψει το μήνυμα του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου, στις 27 Μαρτίου. Εφέτος το μήνυμα ανέλαβε να γράψει η βραβευμένη Γαλλίδα ηθοποιός Ιζαμπέλ Ιπέρ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος