οικονομία

Κλειστή είναι η Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος του Συντάγματος έως την Ηρώδου Αττικού, λόγω συγκέντρωσης συμβασιούχων των δήμων μπροστά στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Στο ζήτημα της υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής αναφέρεται ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ, αποσπάσματα της οποίας παρουσιάζονται στη συνέχεια: «Η αναγνώριση της υποχρεωτικότητας έχει να κάνει με την ευθύνη.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συνεχίζεται σήμερα για δεύτερη μέρα η 48ωρη απεργία των εργαζομένων στους ΟΤΑ, που κήρυξε η Ομοσπονδία του κλάδου, «σπάζοντας» την κινητοποίηση στα δυο: Τη χτεσινή, πρώτη μέρα, ενάντια στην απόφαση.. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την επιλογή Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων. Η μοριοδότηση θα λαμβάνει υπ όψιν την επιστημονική - παιδαγωγική συγκρότηση και κατάρτιση, την υπηρεσιακή κατάσταση, τη διοικητική εμπειρία και στη συνέχεια, προβλέπεται συνέντευξη ενώπιον του αρμοδίου Υπηρεσιακού Συμβ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τρεις βόμβες μολότοφ έριξε το βράδυ της Δευτέρας ομάδα αντιεξουσιαστών προς το κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας, χωρίς να υπάρχουν τραυματισμοί. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Εξω από το υπουργείο Εσωτερικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος, έφθασε από την πλατεία Συντάγματος η πορεία περίπου 500 εργαζομένων στους δημοτικούς (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣΣτόχος αγνώστων έγινε το υπουργείο Πολιτισμού το βράδυ της Δευτέρας, οι οποίοι έριξαν βόμβες μολότοφ στον προαύλιο χώρο. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

«Το παθητικό κάπνισμα προκαλεί προβλήματα υγείας και για αυτό το λόγο πρέπει να παρθούν μέτρα για την καταπολέμησή του . Μπορεί να είμαστε μαθητές Γυμνασίου και να μην έχουμε τη δύναμη να το αντιμετωπίσουμε μόνοι μας αλλά ελπίζουμε να λάβετε υπ’ όψιν   σας την άποψή μας και να στηρίξετε την προσπάθειά μας…». (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πορεία από την πλατεία Συντάγματος μέχρι το υπουργείο Εσωτερικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος, πραγματοποιούν παιδαγωγοί στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς και συμβασιούχοι των δήμων με αποτέλεσμα να είναι κλειστή η οδός Πανεπιστημίου. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Προαποφασισμένη η Απλή Αναλογική στις εκλογές των ΟΤΑ – Η δεύτερη παράταξη θα παίρνει περισσότερες έδρες – Γιατί απεχώρησε ο Δήμαρχος Αλεξ/πολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, από τον Διάλογο με τον Γ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μήνυση κατ' αγνώστων κατέθεσε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Παναγιώτης Νάνος, ενώ αποφάσισε τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την κλοπή δύο κολονοσκόπιων και δύο γαστροσκόπιων από το Γαστρεντερολογικό Εξωτερικό Ιατρείο (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου αιρετών και εργαζομένων των δήμων, για την ανατροπή της πολιτικής «που βάζει ταφόπλακα στην Αυτοδιοίκηση» ζητά ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ (όλο το άρθρο)

πολιτική

Στη συγκρότηση επιτροπής διαλόγου για το θέμα των βρεφονηπιακών σταθμών των δήμων και τις ενδεχόμενες επιπτώσεις από την κυβερνητική εξαγγελία για την ένταξη στα νηπιαγωγεία των παιδιών από τεσσάρων ετών συμφώνησαν ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, με την ΠΟΕ-ΟΤΑ και εκπρόσωπο τω βρεφονηπιαγωγών, σε συνάντησή τους το μεσημέρι της Δευτέρας, στο υπουργείο (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος