οικονομία

Με την ιαχή «Αθάνατος» και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, συγγενείς, φίλοι, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και εκατοντάδες πολίτες, είπαν σήμερα το «τελευταίο αντίο» στον συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου, έναν από τους αξιωματικούς του ελληνικού στρατού που έχασαν τη ζωή τους από την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελλασσόνας. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

«ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΥΣΗ»Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης την οποία και κατηγορεί πως αντί να σκίσει τα μνημόνια ετοιμάζεται να υπογράψει και τέταρτο και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση, εξαπολύει ο Γιώργος Κουμουτσάκος. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Εγκαινιάστηκε από το Δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα, το νέο τροφοδοτικό σύστημα ύδρευσης του Λεκανοπεδίου Ιωαννινών , ένα έργο «πνοής», με προϋπολογισμό 7,7 εκ. ευρώ – Με το νέο σύστημα αντιμετωπίζονται για τις επόμενες δεκαετίες τα προβλήματα υδροδότησης   Ένα πραγματικό έργο πνοής που δίνει λύση σε ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετώπιζαν κάθε καλοκαίρι οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου, αυτό της (όλο το άρθρο)

τοπικά

  Για αδικία σε βάρος του δήμου, μιλά ο Θ. Μπέγκας, εξαιτίας ενός «παράλογου» νομοθετικού πλαισίου που οδήγησε αποχώρηση τριών υπαλλήλων   «Άδικο και παράλογο» χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, νομοθετικό πλαίσιο που οδηγεί σε αποδεκατισμό νευραλγικών υπηρεσιών του Δήμου Ιωαννιτών, ενημερώνοντας, στην έναρξη της συνεδρίασης του, το Δημοτικό Συμβούλιο για την αποχώρηση τριών υπαλλήλω (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος