οικονομία

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Άγιος Ευστράτιος, λόγω της εισβολής ενός τεράστιου πληθυσμού ακριδών που ισοπεδώνει το φυτικό κεφάλαιο. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Τις διακοπές της απολαμβάνει στον Άγιο Δομίνικο η Χριστίνα Μπόμπα και κάθε μέρα ζει και μια καινούρια εμπειρία (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται από χθες εργασίες αναβάθμισης του δικτύου οπτικών ινών στην περιοχή «Πλατανάκι», πλησίον της Αγίας Βαρβάρας. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής,εδώ και ώρες δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

'Εισβολή' σε τηλεοπτικό πλατό πραγματοποίησε ένα λαμπραντόρ, που αποφάσισε ότι έπρεπε να ακουστεί και η δική του… φωνή κατά τη διάρκεια δελτίου ειδήσεων! (όλο το άρθρο)

πολιτική

Μάρτιος, 1985: το έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συμφωνεί να δώσει στην Ελλάδα τα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα. Τα ΜΟΠ έφεραν την κυβέρνηση. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τι και αν ο Σάκης Ρουβάς ταξίδεψε από την Ελλάδα μέχρι τον Άγιο Δομίνικο; Διάσημοι και μαχητές δεν ξεχνούν όσα έγιναν στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor (όλο το άρθρο)

πολιτική

Τρίτο κρούσμα κλοπής πανάκριβου ιατρικό εξοπλισμού σημειώθηκε, αυτή τη φορά στο νοσοκομείο της Λαμίας. Έχουν προηγηθεί κλοπές από τον Αγιο Σάββα και από το νοσοκομείο Βόλου. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος