οικονομία

Τα πέντε βασικά βήματα για την ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην Ελλάδα, ο οποίος βρίσκεται σε κάμψη τα τελευταία χρόνια, ανέλυσε ο νεοεκλεγείς στο ναυτιλιακό τμήμα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Κώστας Αχλαδίτης. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Η βιώσιμη ανάπτυξη μιας περιοχής συνδέεται αδιαμφισβήτητα με την αξιοποίηση της πολιτιστικής της κληρονομιάς (cultural heritage). Η πολιτιστική ταυτότητα ενός τόπου (φυσικό κεφάλαιο, αρχαιολογικοί χώροι, θρησκευτικά μνημεία, μουσεία, παραδοσιακοί οικισμοί, ήθη και έθιμα, λαϊκή τέχνη), δύναται να ενισχύσει σημαντικά την ανάπτυξη του, μέσω κατάλληλης στρατηγικής στη διαχείριση του πολιτισμικού αποθέ (όλο το άρθρο)

πολιτική

Στο Μέγαρο Μαξίμου συναντήθηκαν οι κ. Τσίπρας – Βέρνερ προκειμένου να εξετάσουν την ανάπτυξη νεοφυών εταιρειών με δραστηριότητα στο χώρο του Διαστήματος στην Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

οικονομία

«H ελληνική οικονομία επανήλθε σε ρυθμούς ανάπτυξης και η χώρα μπόρεσε να αντλήσει χρήματα από τις διεθνείς αγορές» γράφει η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal αποτιμώντας σε άρθρο της τις εξελίξεις στην Ευρώπη το 2017.   . (όλο το άρθρο)

πολιτική

Η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας έχει σταθεροποιηθεί, δήλωσε στην Βουλή ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Η Ελλάδα ζούσε τρώγοντας από τις σάρκες της. Τα αποθεματικά κατασπαταλήθηκαν, ενώ κατασπαταλήθηκε εγκληματικά και το περιβάλλον στο όνομα της δήθεν ανάπτυξης». (όλο το άρθρο)

τοπικά

«Παραλάβετε τη χώρα με ανάπτυξη 0,7% για να τη βυθίσετε ξανά στην ύφεση» είπεαπευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο Βουλευτές Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, κατά την ομιλίατου για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2018. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  Την υποβολή αυστηρών δεσμευτικών κριτηρίων από την κυβέρνηση προς τις εταιρείες πετρελαιοειδών, ώστε το θέμα της μετακίνησης των εγκαταστάσεων τους από το παραλιακό μέτωπο Λάρνακας που εφάπτεται του Δήμου Λειβαδιών να μην οδηγείται από τη μια αναβολή στην άλλη, ζητά ο δήμαρχος Λειβαδιών, Μάριος Αρμένης. Όπως τόνισε, το 90% της έκτασης των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων επηρεάζει την ανάπτυξη το (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος