οικονομία

Ένα στα 10 παιδιά σε όλον τον κόσμο δεν έκανε κανένα εμβόλιο το 2016 και κινδυνεύει να προσβληθεί από διφθερίτιδα, τέτανό ή κοκκύτη, προειδοποίησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

blogs

Ποια σημάδια δείχνουν ότι η καρδιά σας δεν λειτουργεί σωστά; Κι όμως υπάρχουν σημάδια που αποδεικνύουν ότι έχετε πρόβλημα με τη καρδιά σας. Αυτά είναι τα 10 σημάδια που πρέπει να προσέξετε: 1. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Το ποσό των 10 ευρώ ως αντίτιμο εισόδου σε Ελαφονήσι και Μπάλο έτσι ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες καθαριότητας αλλά και άλλες ανάγκες, προτείνει η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων με επιστολή ρης προς τον Δήμαρχο Κισσάμου και τον Δήμαρχο Καντάνου-Σελίνου. Οι προτάσεις της Ένωσης: «Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων απέστειλε προτάσεις  προς τον Δήμαρχο Κισσάμου και τον δήμαρχο Καντάνου-Σελίνου, σχετικά με (όλο το άρθρο)

τοπικά

Την πρόσληψη δέκα (10) ατόμων [5 ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας, 3 ΔΕ Οδηγοί Γ’ κατηγορίας, 1 ΔΕ Χειριστής Σκαπτικού (JVB 75 HP), 1 ΔΕ Χειριστής Μηχανημάτων (Σαρώθρου 110 ΗΡ)], με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (2 μήνες), για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών λειτουργίας των υπηρεσιών του, ανακοίνωσε ο Δήμος Βέροιας. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Το πρώτο, ιστορικής σημασίας, βήμα για την απομάκρυνση των Φυλακών Κορυδαλλού, ολοκληρώθηκε σήμερα, Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, με την κατεδάφιση της μάντρας του σωφρονιστικού συγκροτήματος και την παράδοση της έκτασης των 10 στρεμμάτων στον Δήμο Κορυδαλλού. Σε μια λιτή, συμβολική τελετή, που διοργάνωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο αρμόδιος Υπουργός Σταύρος Κοντονής, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης The po (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ενα κοριτσάκι στη Νότια Αφρική που γεννήθηκε οροθετικό (δηλαδή είχε μολυνθεί με τον ιό του AIDS, τον HIV) προκάλεσε έκπληξη στους επιστήμονες (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το πάθος των παικτών της ΑΕΚ και του κόσμου που επιστρέφουν μετά από 10 χρόνια στο Champions League είναι το.. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σε 4.500 επιχειρήσεις και επαγγελματίες – Ψηφίζεται εντός της εβδομάδας η σχετική διάταξη  Αυτόματα θα επιστρέφει το Δημόσιο ποσά φόρων έως 10. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Να εξετάσει την προσφυγή ενός κοριτσιού 10 ετών που βιάστηκε από τον θείο του και ζητά να κάνει άμβλωση παρότι είναι στην 26η εβδομάδα της κύησης δέχθηκε (όλο το άρθρο)

οικονομία

Σημαντικό μέλος της νομικής ομάδας του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ παραιτήθηκε την Παρασκευή, εν μέσω των συνεχιζόμενων ερευνών για την ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016 υπέρ του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το 2012 και το 2015 ήταν οι δύο καλύτερες χρονιές όσον αφορά την επέκταση του «στόλου» των ελληνικών ξενοδοχείων την τελευταία πενταετία. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Τουρισμού, τα χρόνια της κρίσης από το 2012 μέχρι και το 2016 προστέθηκαν συνολικά 447 κύρια καταλύματα 11. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας δέχθηκε να εξετάσει την προσφυγή ενός κοριτσιού 10 ετών που βιάστηκε από τον θείο του και ζητεί να κάνει άμβλωση παρότι είναι στην 26η εβδομάδα της κύησης (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στο στόχαστρό του έβαλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τον ειδικό εισαγγελέα που διερευνά ενδεχόμενες διασυνδέσεις της προεκλογικής εκστρατείας του το 2016 με τη Ρωσία, ενώ επέμεινε πως ο ίδιος, ως πρόεδρος, έχει «πλήρη εξουσία να συγχωρεί». . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος