οικονομία

Πρόταση στον Ιβάν Σαββίδη να του κρατήσει ένα μισθό, λόγω της κακής του απόδοσης, κατέθεσε σήμερα ο Στέφανος Αθανασιάδης! (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Με εκπροσώπους οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν σήμερα στο ξενοδοχείο (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την περασμένη εβδομάδα η Τιαντζίν Κουαντζιάν διέψευσε την είδηση πως ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα, με το κόστος της μεταγραφής να φθάνει τα 100 εκατ. ευρώ, αλλά τώρα οι εξελίξεις είναι διαφορετικές, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Πιάνουν θέσεις

24-5-2017 12:00 AM | ριζοσπάστης | σχετικά νέα

Οι σελίδες της επικαιρότητας είναι γεμάτες από παραδείγματα: Οι μεγάλοι «παίχτες», ΗΠΑ - ΕΕ - Ρωσία - Κίνα, «πιάνουν πόστα» σε κρίσιμες υποδομές και «επενδύουν» σε κάθε είδους «συμφωνίες».. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Tη δυναμική που έχει αποκτήσει στον τομέα της επιστήμης και της υψηλής τεχνολογίας επιδεικνύει η Κίνα, όπως ανέφεραν ειδικοί από το Μπαγκλαντές (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Microsoft παρουσίασε στην Κίνα, το νέο Surface Pro που έρχεται με μικρές βελτιώσεις στο σχεδιασμό του αλλά μεγάλες εσωτερικό του (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο κινεζικός κολοσσός παρουσιάζει την Παρασκευή στην Ελλάδα την Alitrip, από τις μεγαλύτερες τουριστικές πλατφόρμες της Κίνας (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τα παιδιά είναι μεν ευτυχία, αλλά είναι και ικανά να φέρουν σε απόγνωση τους γονείς τους, όπως επιβεβαιώσε ένας πολύ… ζημιάρης πεντάχρονος από την Κίνα. Ο μικρός ήταν μόνος του στο σπίτι όταν ανακάλυψε ένα ποσό 50. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πριν ξεκινήσετε την ημέρα σας και πάρετε κρίσιμες αποφάσεις, συμβουλευτείτε το “δυνατό σας χαρτί”, ώστε να αποφύγετε λάθη και να κινηθείτε με επιτυχία σε όλους τους τομείς. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος