οικονομία

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η σημερινή, δεύτερη συνάντηση ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τον ενιαίο Παναθηναϊκό. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Απορρίφθηκε η αίτηση της OTP για εξαγορά της Banca Romaneasca, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του fpress.gr. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την ώρα που οι πολιτικοί συνεχίζουν τις προσπάθειες να θωρακίσουν το ευρώ και να απομακρύνουν και τον τελευταίο κίνδυνο κατάρρευσής του, οι οικονομολόγοι (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Εμπόριο Σεσίλια Μάλμστρομ θα μεταβεί την Τρίτη και την Τετάρτη στην Ουάσινγκτον για να συζητήσει τους (όλο το άρθρο)

οικονομία

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει από εδώ και περά η κυβέρνηση, με «φόντο» τη μεταμνημονιακή περίοδο, συζήτησαν τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Η αλλαγή σκυτάλης στα διοικητικά δρώμενα του Παναθηναϊκού δεν φαίνεται να είναι πολύ μακριά, εάν κρίνει κανείς από τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω από το πλάνο «Athens Alive», που ταυτόχρονα θα επιφέρει και την παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Συνάντηση Δημάρχων της Νότιας Πίνδου στο Χαλκιόπουλο. Οι όροι και οι προϋποθέσεις ανάπτυξης της περιοχής της Νότιας Πίνδου πρόκειται να συζητηθούν σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Χαλκιόπουλο (πρώην Δημαρχείο Ινάχου) στις 11:00 την Τετάρτη 21 Μαρτίου μεταξύ των Δημάρχων Αμφιλοχίας Απόστολου Κοιμήση, Αγράφων Θεόδωρου Μπαμπαλή και Αργιθέας Λάμπρου Τσιβόλα με την συμμετοχή των Προέδρων The po (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  Με ένα τεράστιο «αγκάθι», τους δασμούς που επέβαλλε ο Τραμπ στο χάλυβα και το αλουμίνιο, άρχισε τη θητεία του ο νέος Γερμανός υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς, ο οποίος πριν καλά-καλά αναλάβει καθήκοντα, αναγκάζεται να συζητά, σε συνέντευξη του στην Bild Zeitung, για τις συνέπειες που θα είχε ένας πιθανός εμπορικός πόλεμος με τις ΗΠΑ σημείωνοντας ότι «θα καταστήσουμε ξεκάθαρη τη θέ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος