οικονομία

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Παιδείας για τη διενέργεια επαναληπτικών εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης βρέθηκε η κυβέρνηση για τη (βουλευτική) τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό. Δεν. (όλο το άρθρο)

πολιτική

«K. BOYTΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ»Ενταση προκλήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για τη βουλευτική τροπολογία που κατατέθηκε την Πέμπτη στο νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και παρέχει την απαλλαγή αστικών ευθυνών για περιπτώσεις παραβιάσεων λαθρεμπορίου. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δεν είναι για την ΣΕΚΑΠ, σβήνουν το λαθρεμπόριο και αυτοί ως αντάλλαγμα θα αγοράσουν εφημερίδες και άλλα ΜΜΕ στην υπηρεσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, υποστηρίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή σχετική τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή (όλο το άρθρο)

τοπικά

Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά, οργανώνοντας την πάλη μας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας! Ετοιμαζόμαστε για πανεργατική-πανελλαδική απεργία στις 17 Μάη. Η αντεργατική – αντιλαϊκή βαρβαρότητα δεν έχει τέλος, αν δεν την σταματήσουμε με τη δύναμη της οργάνωσής μας, με την απόφασή μας να την ανατρέψουμε! Πάνω στις προηγούμενες αντιλαϊκές ανατροπές, φέρνουν νέα μέτρα για την [. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Copy paste στη διαγωνιστική διαδικασία με την οποία πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση «αδειοδότηση» των 4 τηλεοπτικών σταθμών, που ωστόσο ακυρώθηκε από το ΣτΕ, θα κάνει η κυβέρνηση, προκειμένου να νομιμοποιήσει άγνωστο προς το παρόν αριθμό καναλιών. Αν και στην πράξη η γνωμάτευση του Ινστιτούτου της Φλωρεντίας ακυρώθηκε ως προς την εισήγησή της για 4 κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, στην κυβέρνηση διατ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Αφυγραντήρας πόσιμου νερού, γυαλιά με ενσωματωμένο bluetooth και κάμερα, πλατφόρμα πώλησης υλικών σκραπ συνεργειών, εφαρμογή για αυτόματη παραγγελία προϊόντων από Σ/Μ, ηλεκτρονικός τουριστικός οδηγός, πλατφόρμα με προσφορές από καταστήματα, τηλεκοντρολ για απολεσθέντα αντικείμενα, είναι οι επιχειρηματικές ιδέες που κατατέθηκαν από τις επτά ομάδες μαθητών του Ηρακλείου, οι οποίοι μετείχαν στο Εργασ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν




#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος