οικονομία

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης εντόπισαν το απόγευμα στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του Τομέα Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, συλλαμβάνοντας έναν 62χρονο, οδηγό φορτηγού. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Μέρα χαράς ήταν για την Παναχαϊκή η 28η Μαϊου. Η μεγάλη ομάδα της Πάτρας πανηγύρισε την άνοδό της στην Football League, έπειτα από εξαιρετική πορεία στην Football League 2. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία οικογένεια στην Πάτρα, όταν κατά τη διάρκεια έντονης καταιγίδας που (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑ  Τον απόλυτο τρόμο έζησε οικογένεια στην Πάτρα, όταν κεραυνός «χτύπησε» το σπίτι της.  Από την πτώση του κεραυνού προκλήθηκαν ζημιές στο οίκημα και συγκεκριμένα γκρεμίστηκε μέρος του ταβανιού με αποτέλεσμα οι σοβάδες να πέσουν στο πάτωμα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Μάγεψε τους πατρινούς το ηλιοβασίλεμα του Σαββάτου. Ο Αχαϊκός ουρανός γέμισε μαγευτικά χρώματα μετά τη βροχή κι ακολούθησε …πλημμύρα ποσταρισμάτων στο facebook. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΙΎποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε στην οδό Γερμανού Πατρών στη Λευκωσία. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία οικογένεια στην Πάτρα, όταν κατά τη διάρκεια έντονης καταιγίδας που έπληξε την περιοχή, ένας κεραυνός έπεσε στο σπίτι της. Η οικογένεια εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εντός του σπιτιού, ενώ η πτώση του κεραυνού προκάλεσε ζημιές στο οίκημα. (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος