οικονομία

Οι αρχές του Ιρακινού Κουρδιστάν δήλωσαν ότι θα αποδεχθούν την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου του Ιράκ, το οποίο απαγορεύει την απόσχιση της περιφέρειας, αρχίζοντας μια νέα φάση στις προσπάθειες επανεκκίνησης των βαλτωμένων διαπραγματεύσεων για το μέλλον του. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Ο ιρακινός στρατός ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ανακατέλαβε μέσα σε μερικές ώρες την τελευταία πόλη της χώρας που τελούσε υπό τον έλεγχο της (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συζητήθηκε μετά από πολύωρη διαδικασία ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου η προσφυγή του ελληνικού Δημοσίου και της τράπεζας Πειραιώς με την οποία ζητούν να τεθούν υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά (ΕΝΑΕ) (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της αυτοκτονίας του πρώην στελέχους της Vodafone Κωνσταντίνου Τσαλικίδη σηματοδοτεί η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι ιρακινές δυνάμεις ανακατέλαβαν την Παρασκευή μέσα σε μερικές ώρες τη Ράουα, την τελευταία περιοχή της χώρας που βρισκόταν ακόμη υπό τον έλεγχο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) στο Ιράκ (όλο το άρθρο)

οικονομία

Μέρες φαίνεται να μετρά το Ισλαμικό Κράτος τόσο στο έδαφος του Ιράκ, όσο και σε εκείνο της Συρίας, με τον ιρακινό στρατό, τις ιρακινές σιιτικές πολιτοφυλακές, τον συριακό στρατό και τις κουρδοκρατούμενες Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) να σφίγγουν τον κλοιό και να καταλαμβάνουν συνεχώς εδάφη από τους τζιχαντιστές. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο σεισμός σημειώθηκε σε βάθος 25 χιλιομέτρων και σε απόσταση περίπου τριάντα χλμ. νοτιοδυτικά από την πόλη Χαλάμπζα, στην ιρακινή επαρχία Σουλεϊμανίγια - Σύμφωνα με τις αρχές, ο απολογισμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος