οικονομία

Έντονος σκεπτικισμός εκφράζεται στους κόλπους του SPD για τη συγκρότηση νέου μεγάλου συνασπισμού στη Γερμανία. Στο συνέδριο των Σοσιαλδημοκρατών στο κρατίδιο Σαξονία - Άνχαλτ επικράτησε οριακά το όχι στις διαπραγματεύσεις με τη Χριστιανική Ένωση, προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Ο επικεφαλής της νεολαίας του SPD, Κέβιν Κιούνερτ, οργανώνει εκστρατεία πειθούς των ψηφοφόρων του κόμματος για την ανατροπή της συμφωνίας σχηματισμού κυβέρνησης (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Εναντίον της συμμετοχής του κόμματος σε διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό «μεγάλου συνασπισμού» (CDU/CSU - SPD), τάχθηκε αργά χθες το βράδυ η τοπική οργάνωση του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) στο κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 21, ΕΝΑΝΤΙ 8 ΥΠΕΡΤο Κεντρικό Συμβούλιο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD), του Βερολίνου, καταψήφισε την έναρξη διαπραγματεύσεων για σχηματισμό κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού με τους Χριστιανοδημοκράτες, με ψήφους 21 έναντι 8 υπέρ.  Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στη βάση του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος η απόφαση για τη συμμετοχή ή όχι στην κυβέρνηση της Γερμανίας. Ήδη Βερολίνο και Κάτω Σαξονία καταψήφισαν. (όλο το άρθρο)

blogs

Ποια η ανατριχιαστική προφητεία του Γέροντα Παΐσιου για μεγάλο σεισμό; Συγκλονίζουν τα λόγια του Γέροντα Παΐσιου για τις «δύσκολες μέρες» που έβλεπε να έρχονται. Σήμερα είναι καιρός να ετοιμασθούν οι ψυχές, γιατί, αν συμβεί κάτι, δεν ξέρω τι θα γίνει. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος