οικονομία

Αντιπαραγωγική θεωρούν τη συζήτηση περί Grexit μέλη της γερμανικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας παράλληλα τους κινδύνους από την παράταση της αξιολόγησης και δικαιώνοντας το ΔΝΤ για τη μη βιωσιμότητα του χρέους. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΑΙΣΙΑ ΕΚΒΑΣΗ Β' ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Ως κείμενο που μπορεί να αναπτύξει μια δυναμική υπέρ της κοινωνικής Ευρώπης χαρακτήρισε τη νέα Διακήρυξη της Ρώμης που επισφράγισε την επετειακή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για τα 60ά «γενέθλιά» της, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Εξελέγη σήμερα το απόγευμα, στη γενική συνέλευση, το νέο ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς, ενώ επίσης συζητήθηκαν διάφορα θέματα και μελλοντικές δράσεις. Μετά το τέλος της διαδικασίας το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα και ψήφισε το νέο προεδρείο. (όλο το άρθρο)

τοπικά

«Ποιος ξένος θα επενδύσει στη χώρα μας αν συνεχίσει να πλανάται ο φόβος του Grexit;», διερωτήθηκε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος