οικονομία

Στον Ολλανδό βιολόγο, φυσιολογό, γιατρό και χημικό Jan Ingenhousz, ο οποίος ανακάλυψε τη φωτοσύνθεση, αφιερώνει η Google το σημερινό της (8 Δεκεμβρίου) doodle, με αφορμή τη 287η επέτειο από τη γέννησή του. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Σε έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η φορολογική συμφωνία της σουηδικής εταιρίας λιανικής πώλησης επίπλων Ikea με την Ολλανδία την βοήθησε (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στο ρέμα του Ποδονίφτη ήταν αφιερωμένη η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Αφορμή στάθηκε το αντιπλημμυρικό έργο της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκεται στη φάση διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και περιλαμβάνει τον εγκιβωτισμό των 800μ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΥΓΕΙΑ  Τι είναι αυτό που έχουν όλοι (σχεδόν) οι έξυπνοι άνθρωποι από κοινού; Οι ερευνητές, εδώ και χρόνια, έχουν διαπιστώσει συγκεκριμένα “μοτίβα” σε ένα σωρό εκφάνσεις και λεπτομέρειες της ανθρώπινης ύπαρξης, οπότε δεν θα πρέπει να προκαλεί σε κανέναν έκπληξη ότι έχουν βρει κοινά χαρακτηριστικά και στην ευφυία. Στο παρακάτω γράφημα μπορείτε να δείτε 8 επιστημονικά τεκμηριωμένα χαρακτηριστικά που (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος