οικονομία

Τυχόν μετάθεση της αξιολόγησης θα επιφέρει σοβαρά προβλήματα στην οικονομία, προειδοποίησε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

«Η κυβέρνηση θέλει να εκβιάσει μια έξοδο στις αγορές για να πουλήσει μια επιτυχία. Όμως με ανταλλαγή ομολόγων -η οποία ενδεχομένως να επιτευχθεί- δεν μπορεί να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην οικονομία» δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Kontranews ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ  Στο στόχαστρο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη βρέθηκαν δύο κορυφαία στελέχη της ΝΔ, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης. Συγκεκριμένα, ο κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΟ Βασίλης Γεωργιάδης, μαθητής Γ' Λυκείου (εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη) από τη Θεσσαλονίκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην 58η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα που πραγματοποιήθηκε στη Βραζιλία, σε μία διοργάνωση όπου η ελληνική παρουσία ήταν γενικότερα επιτυχημένη, με πλούσια συγκομιδή σε αργυρά και χάλκινα μετάλλια. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος