οικονομία

Για τις χρήσεις μέχρι και το 2013 στις περιπτώσεις που η εντολή ελέγχου αφορά μόνο τη σύζυγο, ανεξαρτήτως εάν οι σύζυγοι υποβάλλουν κοινή δήλωση φορολογίας εισοδήματος και ανεξαρτήτως εάν στην πράξη διορθωτικού προσδιορισμού του φόρου εισοδήματος περιλαμβάνονται στα σχετικά πεδία και τα εισοδήματα του συζύγου, καθώς η πράξη διορθωτικού προσδιορισμού εκδίδεται και στο όνομα του συζύγου, ο φόρος εισ (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Την έναρξη έρευνας για τυχόν άδικες φορολογικές ελαφρύνσεις προς την εταιρεία ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ρύθμιση για την εξόφληση των οφειλών ελεύθερων επαγγελματιών σε έως 120 δόσεις στο πλαίσιο του εξωδικαστικού (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι αρμόδιες ευρωπαϊκές ρυθμιστικές Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για τις φορολογικές συμφωνίες της Ikea με τις ολλανδικές φορολογικές Αρχές λέγοντας ότι ίσως έχουν εξασφαλίσει το πλεονέκτημα του αθέμιτου ανταγωνισμού στη σουηδική εταιρία επίπλων. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η φορολογική συμφωνία της σουηδικής εταιρίας λιανικής πώλησης επίπλων Ikea με την Ολλανδία την βοήθησε (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ Ευνοϊκές διατάξεις για την εξόφληση των οφειλών επαγγελματιών και επιχειρήσεων στο πλαίσιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού και της ρύθμισης των 100 δόσεων προς την εφορία θέτει σε εφαρμογή το υπουργείο Οικονομικών. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑ  Διευκρινίσεις για την καταβολή του Έκτακτου Επιδόματος Νεανικής Αλληλεγγύης δίνει ο ΟΑΕΔ.   Όπως επισημαίνει, οι άνεργοι 18-24 ετών που την 31η Οκτωβρίου 2017 ήταν μη επιδοτούμενοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ και οι οποίοι εξακολουθούν να είναι εγγεγραμμένοι και μη επιδοτούμενοι, θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού σε οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα, σ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Παρατείνεται έως τις 28 Φεβρουαρίου 2018 με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, και τους συναρμόδιους (όλο το άρθρο)

τοπικά

– Φωτογραφία του εν ενεργεία Aιτωλοακαρνάνα αστυνομικού που έγραψε το αδιανόητο δράμα στους Αγίους Αναργύρους, βλέπει το “φως” της δημοσιότητας – Δεν χωράει ο ανθρώπινος […] (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η μείωση αυτή οφείλεται κυρίως στις μαζικές επιστροφές φόρων μέσω συμψηφισμών (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με τις διατάξεις του άρθρου 114 του νέου νομοσχεδίου που κατατέθηκε στη βουλή, τροποποιούνται οι διατάξεις της πάγιας ρύθμισης (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους, Αττικής. Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του, την 4χρονη κόρη του και την πεθερά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το ζευγάρι, γνωστό για το φιλανθρωπικό του έργο, βρέθηκε την Παρασκευή κρεμασμένο πλάι στην πισίνα από έναν μεσίτη που είχε αναλάβει να πουλήσει την έπαυλή του στο Τορόντο (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δεν αφορούν μεν «συνηθισμένη» αύξηση φόρων αλλά οι φορολογικές αλλαγές που έχουν προγραμματιστεί για το 2018 δεν θα σκορπίσουν χαμόγελα (όλο το άρθρο)

τοπικά

Έρευνα για τις φορολογικές συμφωνίες της εταιρείας IKEA με τις ολλανδικές φορολογικές Αρχές ξεκίνησαν τη Δευτέρα οι αρμόδιες ευρωπαϊκές ρυθμιστικές Αρχές λέγοντας ότι ίσως έχουν εξασφαλίσει το πλεονέκτημα του αθέμιτου ανταγωνισμού στη σουηδική εταιρεία επίπλων. Αναλυτικότερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι ερευνά δύο φορολογικές αποφάσεις για την Inter Ikea, έναν από τους ομίλους που διαχειρί (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

35.000 διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιήσει ο ΔΕΔΔΗΕ μέχρι τέλος του έτους σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που αδυνατούν να πληρώσουν τις οφειλές τους. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝΤην άμεση αποδέσμευση των λογαριασμών του δημοτικού ραδιοσταθμού «Αθήνα 9,84» και των μελών των διοικήσεών του, που δεσμεύθηκαν από την ΑΑΔΕ, ζήτησε Γιώργος Καμίνης. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πρωτοφανής οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους, Αττικής, το μεσημέρι της Δευτέρας. Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του, την κόρη του. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ευνοικές διατάξεις για την εξόφληση των οφειλών επαγγελματιών και επιχειρήσεων στο πλαίσιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού και της ρύθμισης των 100 δόσεων προς την εφορία θέτει σε εφαρμογή το υπουργείο Οικονομικών (όλο το άρθρο)

οικονομία

1,89 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ Mειωμένο πρωτογενές πλεόνασμα σε ταμειακή βάση εμφανίζει ο Προϋπολογισμός στο ενδεκάμηνο Ιανουαρίου Νοεμβρίου σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σοκ προκαλεί το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του, την πεθερά του και την κόρη του, ηλικίας 4 ετών, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Κυβέρνηση κι αξιωματική αντιπολίτευση διασταυρώνουν τα ξίφη τους με αιχμή το πόθεν έσχες της συζύγου του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβας Μητσοτάκη, (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους. 47χρονος εν ενεργεία αστυνομικός δολοφόνησε την κόρη του, τη σύζυγό του και την πεθερά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ερευνητές της διεύθυνσης ανθρωποκτονιών τέθηκαν την Κυριακή επικεφαλής της έρευνας για τους μυστηριώδεις θανάτους του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή μιας από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές βιομηχανίες του Καναδά, του Μπάρι Σέρμαν και της συζύγου του, Χάνι (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος