οικονομία

Άγονος κρίθηκε ο πλειστηριασμός της γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ, ως συνόλου, καθώς στη χθεσινή προγραμματισμένη διαγωνιστική διαδικασία δεν εμφανίστηκε ούτε ένας ενδιαφερόμενος επενδυτής στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Τη διεξαγωγή των πλειστηριασμών μόνον ηλεκτρονικά, σχεδιάζει το υπουργείο Δικαιοσύνης. Ειδικότερα, το σχέδιο του υπουργείου αναμένεται να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα και θα προβλέπει την ολοκληρωτική «απόσυρση» των ειρηνοδικείων από τη διαδικασία πλειστηριασμών. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σε μία ακόμη ρύθμιση που θα διασφαλίζει την διεξαγωγή των πλειστηριασμών προχωρά η κυβέρνηση, καθώς φέρεται να σχεδιάζει την φυσική «προστασία» τους, αποφασίζοντας να γίνονται όλοι οι πλειστηριασμοί ηλεκτρονικά, μεταφέροντας στην ηλεκτρονική διαδικασία το ολοκληρωτικό βάρος της πραγματοποίησής τους. Σχετικό δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου, που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες, αναφέρει πως το υπ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  Τον κίνδυνο να χάσουν μέσω κατασχέσεων και ηλεκτρονικών πλειστηριασμών-εξπρές, τα σπίτια στα οποία διαμένουν μαζί με άλλα κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία τους έχουν να αντιμετωπίσουν το 2018 εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι που έχουν  ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο. Αιτία οι τροποποιήσεις επί τω δυσμενέστερω, που επέφερε φέτος η κυβέρνηση στον ισχύοντα Κώδικα Είσπραξης (όλο το άρθρο)

πολιτική

Με ασορτί μπορντό γραβάτες, ο Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Γιώργος Μαυρωτάς εμφανίστηκαν στα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών αμέσως μετά (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τρόπους στήριξης των πολιτών που έρχονται αντιμέτωποι με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, εξαιτίας των οφειλών τους σε τράπεζες και στο Δημόσιο αναζητά η ΚΕΔΕ. Τα θέμα θα απασχολήσει το Διοικητικό Συμβούλιο που συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου στις 11. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος