πολιτισμός

Το δρώμενο θα διεξαχθεί στους χώρους του ΕΦ στην Πειραιώς 260 και θα περιλαμβάνει perfomants, εργαστήρια, εγκαταστάσεις και επιτελεστικές διαλέξεις από 29 καλλιτέχνες από την Ελλάδα και τη διεθνή κοινότητα. Το Sound Acts παρουσιάζει ένα σύνολο από καλλιτεχνικές παρεμβάσεις που εξερευνούν ζητήματα σχετικά με την ταυτότητα, έμφυλη, φυλετική και σωματική σε συνάρτηση με τον ήχο. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Με τη «Μαντάμα Μπαττερφλάι» του Τζάκομο Πουτσίνι, ανοίγει η Εθνική Λυρική Σκηνή τις φετινές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών, στο Ηρώδειο, στις 31 Μάη. Θα παρουσιαστεί επίσης στις 2, 3, 4, 7 Ιούνη. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Για σταρ πρώτου μεγέθους που, όπως ισχυρίζεται η ίδια, δεν έχει ανάγκη να δουλεύει, η Νικόλ Κίντμαν ήταν ιδιαίτερα πολυάσχολη το τελευταίο διάστημα, ενόψει του 70ού Φεστιβάλ των Καννών: εμφανίζεται σε τρεις ταινίες και σε μια τηλεοπτική σειρά που κάνουν πρεμιέρα στο Φεστιβάλ. “Δεν χρειάζεται να δουλεύω. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Οπως ήταν αναμενόμενο, η εβδομηκοστή επέτειος του μεγαλύτερου φιλμικού φεστιβάλ ανά τον κόσμο συγκέντρωσε πλήθος ονομάτων και ξακουστών δημιουργών (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Το Bob Theatre Festival, στη δέκατη διοργάνωσή του, εντάσσεται στις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και το γιορτάζει με μία (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Η ηθοποιός από την Αυστραλία, Νικόλ Κίντμαν, παρακολουθεί την συνέντευξη τύπου για την ταινία ‘The Killing of a Sacred Deer’. Η ταινία θα προβληθεί στο 70ό Cannes Film Festival στον Επίσημο Διαγωνισμό του φεστιβάλ που τρέχει από 17 έως 28 Μαΐου. (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος