πολιτισμός

Στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης θα ανεβούν για πρώτη φορά 20 παιδιά προσφύγων από τη Συρία και το Ιράκ, για να ενώσουν τις φωνές τους με αυτές εκατοντάδων άλλων παιδιών από τη Θεσσαλονίκη και διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Οι υποψήφιοι νέοι… χορωδοί, ηλικίας 9 έως 16 ετών, οι οποίοι διαμένουν με τις οικογένειές τους […] The post Είκοσι παιδιά προσφύγων από Συρία & Ιράκ θα τρα (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν είχε γράψει τραγούδι για την πρώτη ταινία «Harry Potter», το οποίο τώρα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Ο αμερικανός τραγουδιστής. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Η ταινία, μια ελληνογερμανική παραγωγή που αντιστρέφει τους όρους του προσφυγικού, προκειμένου να μιλήσει για την Ευρώπη του σήμερα, κάνει την επίσημη πρεμιέρα της την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στο Ινστιτούτο Goethe της Αθήνας. . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Η Μαριάνα Ευστρατίου, με το χαρακτηριστικό-ευαίσθητο ηχόχρωμα της φωνής της, σε συνδυασμό με την ευγενική-δωρική παρουσία της και έχοντας στο ενεργητικό της μεγάλες συνεργασίες όπως αυτή με τον Μάνο Χατζιδάκη και τον Μίμη Πλέσσα είναι μία από τις σπουδαιότερε Ελληνίδες ερμηνεύτριες. Η καριέρα της ξεκινά τη δεκαετία του ’80 σε συνεργασία με τον Κώστα Μπίγαλη […] Το post Μαριάνα Ευστρατίου  (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Η Ζωή Χρήστου κατέχει πλέον το «ρεκόρ» της πιο γρήγορης επιλογής στο συγκεκριμένο show (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Το “Someone Else’s Dream” είναι το ολοκαίνουριο EP του Charlie Hole, το οποίο κυκλοφόρησε στις 6 Οκτώβρη. Ο Charlie, παρόλο το νεαρό της ηλικίας του σε σύντομο διάστημα κατάφερε να κερδίσει την προσοχή του Rod Stewart, για την ποιότητα των τραγουδιών που συνθέτει. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος